Vai kads esot lietojis sho te lietu? Vai tieshaam uzlabo parslegshanos jeb starpibas nav? Domaju kaut ko lidzigu iegadaties, turklat manejam vello aizmugureja parsledzeja trose pienak no apakshas…nu apmeram taa: http://lizardskins.com/images/pages/products/large/14.jpg
Kā reiz sezonas sākumā uzliku šo uzparikti uz Shimano XT sistēmas (rapidi + parastais slēdzējs).
Pārslēgšanās ir ievērojami vieglāka un ātrāka. Atliek tikai uzsist pa slēdzi un ķēde lēkā pa zobratiem :)
Pie tam estētiski arī labāk izskatās, ka trose nemet slaidu līkumu.
Stāv uz vecā riteņa tāds, neredzu ne + ne -, bezjēdzīga uzparikte.
Ar lielo loku strādā tik pat labi, tikai der ik pa laikam pamainīt trosīšu apvalku (ja daudz brauc, tad reizi gadā)
[quote=emils]Stāv uz vecā riteņa tāds, neredzu ne + ne -, bezjēdzīga uzparikte.
Ar lielo loku strādā tik pat labi, tikai der ik pa laikam pamainīt trosīšu apvalku (ja daudz brauc, tad reizi gadā)[/quote]
Mani ir nokaitinājis tas, ka ātrumi neslēdzās perfekti. Apvalkus un trosīti esmu mainījis vairākas reizes gan pie meistara gan pats. Slēdzis (rd-m771) un ķepiņa ir taisni. Trosi regulāri tīru ar wd40 un lupatu, bet vienalga neesmu laimīgs. Tāpēc pirms meklēt jaunu slēdzi nolēmu paeksperimentēt ar šo brīnumu.
varbūt nav vaina trosītē, es savam parastajam Deore ļoti reti skaros klāt, strādā perfekti. tfu tfu tfu
Principā kautko daru tikai tad, ja jau jūtu, ka ātrumi grūtāk slēdzas, sanāk ne biežāk kā 1x 2 gados. Trosīte vēl oriģinālā bez pilnā apvalka, sanāk kādi 7 gadi kopš iegādes.
[quote=emils]Stāv uz vecā riteņa tāds, neredzu ne + ne -, bezjēdzīga uzparikte.
Ar lielo loku strādā tik pat labi, tikai der ik pa laikam pamainīt trosīšu apvalku (ja daudz brauc, tad reizi gadā)[/quote]
Pilnīga demagoģija!
Rullītis ir ļoti noderīgs un strādā perfekti, saliekts apvalks vienmēr būs sliktāks.
Es, kad saskāros ar šo problēmu. Kad viss bija iztaisnots un nomainīts. Palika 2 vainas.
ļoti precīzi jāieskrūvē trosīte pārslēdzējā. Tur ir tāda kā gropīte, tajā jātrāpa precīzi. Pretējā gadījumā var itkā noregulēt, bet solis nojūk vai nu pie augšas vai apakšas atduras, un līdz ar to ķēde lēkā vai nu uz mazajiem vai lielajiem kasetes zobratiem.
kasete arī mēdz nedaudz staigāt ja ir izdilusi rumba.
p.s. un tieši tas pats slēdzis RD-m771 …