Interesē, kas Latvijā nodarbojas ar Avid diska bremžu apkopi? īpaša interese sakopt Avid Juicy 7
http://www.xsports.lv/?pid=3
Viņi gan apkopj Hayes, bet nu disku bremzes ir un paliek disku bremzes.
ar Juicy kurš katrs netiks galā. pati gemoroīdālākā atgaisošana, kas jebkad ir bijusi izgudrota.
Velserviss vai pie manis 26565222.
fubar, a Tu brīvajos brīžos nodarbojies ar veloapkopi vai ir serviss un uz kuru Latvijas galu jāved ričuks. Man bik problema ar Avid disku bremzēm, iedevu Hawajās uz apkopi, bet mani neapmierina galarezultāts, t.i. itkā jau nobremzēt varu, bet ručka jāspiež riktīgi līdz galam un tā kā man paradums bremzēt ar 2 pirkstiem tad atlikušos 2(ja neskaita īkšķi) es regulāri ieveru starp stūri un bremžu rokturi, Ērgļus kautkā nobraukšu, bet tad laikam būs jāatrāda tev mans skaistulis :)
man ir savs serviss, atrodas Rīgā, Lāčplēša 26. sazvanīt mani var uz 26565222.
p.s. tas ir normāls galarezultāts, kāds tevi sagaida 9 no 10 servisiem.
labāk var tikai tad, ja zina kā un ir bleeding kit.
p.p.s. Avid ir gana labs, lai bremzētu ar vienu pirkstu ;)
Rīt uzzvanīšu, cerams ka varēsi uzņemt manu kumeļu :)
Obidna, priekšējā bremze atteica nobraucot 10 minūtes, kļuva atkal mīksta un ručkai gājiens līdz stūrei :(
toč obidna :(
bļāviens, priekšai viss bija tik ideāli. nekur eļļa nepludo ap šļauciņu -variants par ko mēs runājām?
citu versiju man nav.
moška arī, bet man jau hawajās teica ka tur ir kautkāds brāķis iekšā, kurš itkā tagad ir nomainīts, būs sezona nobeigusies, tad domāšu, a to man zb, pēdējās 3 nedēļās uz velo esmu sēdējis 3x
ir Juicy Three & Juicy Five Installation and Setup Guide papīra formātā…
un FOX Racing Shox owners manual on CD… (forks and shocks)