Tad nu tā, pēc visu ārstu apmeklējumu varu savilkt galus. Gandrīz precīzi pirms diviem gadiem cietu auto avārijā. Naktī uz ceļu izlēca alnis(~900kg). Auto ātrums bija ~100km/h drošibas aprīkojums: josta un gaisa spilvens. Avārijas rezultātā auto tika norakstīts, pats tiku cauri ar vienu šuvi uz galvas un ar šuvēm uz rādītājpirkstiem kuri radušies no garām slīdošām auto daļām. NE viena lūzuma, plīsuma vai kādas citas skrambas. Pēc apskates dakters teica ka man vajag pagulēt mājās, jo VAJADZĒTU būt smadzeņu satricinājumam, kurš konstatēts netika.
Tagad Rīgas Velomaratons ātrums ap 40km/h, drošības aprīkojums: ķivere, velo cimdiņi :) Kritiena sekas: atmiņas zudums, smadzeņu satricinājums, kakla atricinājums, spieķa kaula lūzums un nobrāzumi, nobrāzumi, nobrāzumi…Velocimdiņus pieminēju ar nolūku, jo pēc kritiena tie bija saplēsti un mans laulības gredzens izskatījās, ka būtu bijis pie šmirģeļa pielikts.
Tad nu Laipni Lūgti Velosportā :D
Bet ar velo tomēr lētāk ;D
Lai tev labi dzīst. Un vienības braucienā tiekamies atkal.
Izlasot Tavu rakstu manī uz milisekundi pat pazibēja doma nomainīt velo pret rallija auto, jo adrenalīns un ātrums patīk, bet sāpes un dakteri nu nepavisam nē… :D
nu mašīnas drošības sistēmas nav salīdzināmas ar velo ķiveri vai cimdiņiem, jo kad tu maucies uz 40 ar riteni tad krīti praktiski tikai tu. ar auto uz 40 - vispār nebūs nekas jūtams. vot pamēģini nepiesprādzēties un uz 40 ar auto ievilkt kaut kur - efekts būs līdzīgs kā ar velo :)
kur tad tādu alni atradi… alnis sver līdz kādiem 400kg!! tev īstenībā ļoti paveicās (labs auto), jo vecākam auto jumtu vārēja ielocīt salonā.
Un tomēr ir jāsaprot, ka velosacensības, tāpat kā jebkurš sports, ir saistīts ar iespējamām traumām. Un velosports var būt ļoti traumatisks. Pašam ir sanācis divreiz lauzt labo roku, plaukstas locītavā un elkonī, satriekt otras rokas plaukstas locītavu, sastiept potīti par nobrāzumiem un zilumiem pat nerunājot. Bet tas pagaidām mani neattur no velo.
Kas kopīgs šiem diviem gadījumiem?
Viens cietušais.
Es gribētu pajautāt, cik daudzi no jums tā droši, uz apm. 30 km/h, pa pilsētu brauc tuvu garām mašīnām, kuras labajā malā ir apstājušās? Jo gandrīz visi ver vaļā šofera puses durvis, un noteikti kāds nepaskatīsies spogulī, cik tas tai brīdī ir droši…
Es trauksmainajā jaunībā tā braucu, un vienā vasarā divas reizes iepiļīju auto durvīs, kas tieši man priekšā vērās vaļā:(
Parasti braucu metru no durvīm - tikai samērā reti metru nevar atļauties. Jautrāk ir braukt garām gaidošu mašīnu rindai pa labo pusi - tad gan tur sanāk braukt gar pašām durvīm un atliek cerēt, ka viss būs labi :)
Ja jau aizgāja runa par drošības sajūtu un braukšanu pilsētā, tad varu īsteniem Hard Core un Extreeme cienītājiem ieteikt velobraukšanu Sankt Pēterburgā. Te ir 2 varianti vai nu tev mašīnas lido garām ar 80-100 km/h ātrumu (tas ir pilsētā un bez pārspīlējuma) vai arī tu manevre starp mašīnām, kur attālumi ir apmēram kā uz Kr. Valdemāra ielas, jo 2 platas joslas, sastrēgumu stundā kļūst par 3 vai pat 4 un tad ir tā, ka vienīgais variants kā tikt cauri dažviet ir celt stūri virs automašīnu sānu spoguļiem un ar kājām gar 2 mašīnu bamperiem beršoties izslīdēt, tāpēc latvijas autovadītāju kultrūra un respekts pret velosipēdistiem ir daudz augstākā līmenī kā te…
Pilnīgi piekrītu, kopš Tbilisi un Stambulas izbraukšanas ar velo, Rīga šķiet pieklājīga mazpilsēta.
[quote=Ansis]Es gribētu pajautāt, cik daudzi no jums tā droši, uz apm. 30 km/h, pa pilsētu brauc tuvu garām mašīnām, kuras labajā malā ir apstājušās? Jo gandrīz visi ver vaļā šofera puses durvis, un noteikti kāds nepaskatīsies spogulī, cik tas tai brīdī ir droši…
Es trauksmainajā jaunībā tā braucu, un vienā vasarā divas reizes iepiļīju auto durvīs, kas tieši man priekšā vērās vaļā:([/quote]
Nedroši.
Ja no muguras neapdzen, virzos nost, ja ir satiksme, samazinu ātrumu un visa uzmanība uz stāvošajiem auto. Diez kas nebūtu uzdurties uz asās durvju malas.
[quote=VaiVilks]Tad nu tā, pēc visu ārstu apmeklējumu varu savilkt galus. Gandrīz precīzi pirms diviem gadiem cietu auto avārijā. Naktī uz ceļu izlēca alnis(~900kg). Auto ātrums bija ~100km/h drošibas aprīkojums: josta un gaisa spilvens. Avārijas rezultātā auto tika norakstīts, pats tiku cauri ar vienu šuvi uz galvas un ar šuvēm uz rādītājpirkstiem kuri radušies no garām slīdošām auto daļām. NE viena lūzuma, plīsuma vai kādas citas skrambas. Pēc apskates dakters teica ka man vajag pagulēt mājās, jo VAJADZĒTU būt smadzeņu satricinājumam, kurš konstatēts netika.
Tagad Rīgas Velomaratons ātrums ap 40km/h, drošības aprīkojums: ķivere, velo cimdiņi :) Kritiena sekas: atmiņas zudums, smadzeņu satricinājums, kakla atricinājums, spieķa kaula lūzums un nobrāzumi, nobrāzumi, nobrāzumi…Velocimdiņus pieminēju ar nolūku, jo pēc kritiena tie bija saplēsti un mans laulības gredzens izskatījās, ka būtu bijis pie šmirģeļa pielikts.
Tad nu Laipni Lūgti Velosportā :D[/quote]
Saliidzinaajums nevietaa…Ar velo piedaliijies sacensiibaas?Sacensiibaas!Tad piemeeru ar auto vajadzeeja njemt no autorallija…;) Un autosaciikstees statistika ir beediigaaka nekaa velo sacensiibaas…