atsauksmes- fox rl 32

kādas ir jūsu atsauksmes par šo dakšu- fox rl 32 ??

fox kā jau fox
strādā perfekti, un nav daudz kur augstāk kāpt
iesaku RLC modeli mazliet vairāk par RL, bet ar RL ir vairāk kā pietiekami.
aizmirsu piebilst, ka apkopes maksā milionu, tas ir vienīgais mīnuss, un ja taisies maz braukt, tad saļņiki izkalst un dakša sāk pludot.

kapec maksa milionu? Pasham nevar sataisit?

Var. Tikai pēc tam remonts visticamāk maksās divus miljonus.

Nu ja rokas aug no d.rsas,tad ari nav janemas to darit. Un kapec apkope maksa dargi? Tikai tapec ka obligati jataisa x-sporta. Atnes laba veloservisa un tev satisis to pa 15ls.

nu ja jamaina salniki un ella vai vismaz ella tas nemaksas 15ls

Ja taisa pats un iepērk pilnu “parastās apkopes” komplektu + eļļas mazliet ilgāk lietojamos traukos (1l/dakšas eļla un 235ml/float fluid) tad tas pasākums nostājas uz ~50-55eur + sūtīšana. Nav tik traki uz kopējā dakšas cenas fona, jo vairāk dēļ tā, ka eļļas pietiks apkopēm ~5 :)

tikai ja pats māk to darīt :D

[quote=emils]fox kā jau fox
aizmirsu piebilst, ka apkopes maksā milionu, tas ir vienīgais mīnuss, un ja taisies maz braukt, tad saļņiki izkalst un dakša sāk pludot.[/quote]
vai 45-55 lati ir miljons:)
apskaties cik maksā eiropā

Kur ir tas LABAIS SERVISS un ko par 15 ls tur izdarīs?

Palūgšu bez rupjībām, jaunekli.

FOX dakša ir smalks un dārgs priekšmets. Es vismaz nedodu savu dakšu servisam, kas to pa 15 latiem var veiksmīgi sačakarēt.

Nav nekā smalka tajā FOX dakšā :) Viss ir krietni vien prastāk un vienkāršāk kā sākotnēji varētu šķist. YouTube ir video ar šīs dakšas izjaukšanu/salikšanu apkopei un tas tiešām ir visnotaļ vienkārši. Servisa manuāli un vajadzīgos eļļas daudzumus var sameklēt fox lapā.

FOX dakša ir smalks un dārgs priekšmets. Es vismaz nedodu savu dakšu servisam, kas to pa 15 latiem var veiksmīgi sačakarēt.[/quote]

Es gana neteicu,ka jums rokas aug tada veida. Tas ir ko saprot pec tam,kad sachakare tev nezinamu lietu.
Zinu divus servisus,kur strada man labi pazistami cilveki un es nebaidos tur atdot savu riteni.
Man aiznem 30 minutes,lai paveikt pilnu apkopi .

[quote=artis][quote=emils]fox kā jau fox
aizmirsu piebilst, ka apkopes maksā milionu, tas ir vienīgais mīnuss, un ja taisies maz braukt, tad saļņiki izkalst un dakša sāk pludot.[/quote]
vai 45-55 lati ir miljons:)
apskaties cik maksā eiropā[/quote]

Man kā studentam tā ir liela nauda, bet es to pieciešu, jo strādā daudz labāk par visām citām dakšām ar ko esmu braucis.
Tiešām ieteikums neglabāt riteni pa ziemu, kamēr nebrauc un nekustina riteni vispār, siltās istabās, jo tādejādi sakalst saļņiki un pavasarī ir lielie plūdi. Man divas reizes tā jau ir gadijies :/

[quote=artis]vai 45-55 lati ir miljons:)[/quote]Taisot kā minimums reizi gadā, tas nekādi nav lēti :) Protams, nav pārmetums X-Sportam vai Tev, vienkārši kā fakts.

FOX dakša ir smalks un dārgs priekšmets. Es vismaz nedodu savu dakšu servisam, kas to pa 15 latiem var veiksmīgi sačakarēt.[/quote]

Es gana neteicu,ka jums rokas aug tada veida. Tas ir ko saprot pec tam,kad sachakare tev nezinamu lietu.
Zinu divus servisus,kur strada man labi pazistami cilveki un es nebaidos tur atdot savu riteni.
Man aiznem 30 minutes,lai paveikt pilnu apkopi .[/quote]
vai 30min samaini visas gumījas blīvītes?
būs laikam jāņem Tevi darbā:)

Ražotāja noteiktā cena pilnai apkopei ir 100-130eur un dīleriem šīs cenas ± jāievēro,citādi var sanākt diezgan lieli s…
Tākā mēs jau tā taisām salīdzinoši pa lēto.

nah lekt augstak par d****?

Cik varētu prasīt Ls par svaigu FOX RL 32?

Kāda ir atšķirība starp RL un RLC?