atkal tie dzērājvelosipēdisti uzdarbojās :D

Lai dzerajshofereim un dzerajritenbraucejiem sadod pa muti. bet ne smagak ka vieglus miesas bojajumus.

tādā gadījumā ir jāaizliedz braukt pa braucamo daļu arī … ja vajag paturpināšu kāpēc

Kapec?

cilvēks uz cisku driļļa jau pēc definīcijas ir tāds pats satiksmes dalībnieks kā jebkurš autobraucējs, motobraucējs, traktorbraucējs un vēl tur nezin kas, ar vienu piebildi un to es uztveru kā plusu, ka ir atļauts braukt pa ietvēm, gājēju ielām (gan laikam jābūt atsevišķai zīmei), atšķirībā no mopēdkurjeriem. Tātad ja velobraucējiem ir atļauts pārvietoties pa braucamo daļu, tad attiecīgi vajadzētu arī ievērot CSN. Es pietiekami ilgi esmu nodzīvojis Rīgā, joprojām katru dienu sanāk pārvietoties pa Rīgu gan kājām, gan ar auto (gadus 6 atpakaļ samērā daudz arī ar velo), varu piekrist ka braukšanas kultūra ir uzlabojusies, bet vienalga atrodas gan auto, gan velobraucēji kuriem noteikumi laikam nav rakstīti. Bet lai noteikumus ievērotu acīmredzot latvju bāleliņiem ir vajadzīgs iemesls (lasīt sods) lai vispār ievērotu. Tātad atcelt jebkādu velobraucēju sodīšanu es neatbalstu. Pietiek jau ka gājēji praktiski netiek sodīti.

Būsim paši kulturāli un tad arī citi sekos mūsu piemēram! ;)

Aktuāli :D

http://www.tvnet.lv/auto/satiksme/370041-aiztur_piedzerusos_velosipedistus

Izskatas ka driz speciali saks stopeet lisopedistus
Ar to ari visus apsveicu!!

Nu nezinu… vienu dienu brauca lēni garām menti, tā dīvaini skatījās bet neko neiesāka… Ne man bija ķivere, nedz lampiņa priekšā (biaj jau mazliet tumšs). Imho, visticamāk ķers tikai tos, kas “civilajā” apģērbā. Tie kas sporta apģērbā visticamāk var mierīgi turpināt ripināt.

drīzāk jau ka tā arī būs

Abibos sporta teerpaa braucosh chalis uz 2k veerta velo ar noteikti ka neizraisiis ponchiku uzmaniibu… :D

Kursh te dzera?

«Dzērājvelosipēdisti» aktīvi sāk sezonu

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā kopumā aizturēja 37 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 13 bijuši autovadītāji, bet 24 - velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Tas viss manuprāt ir loģiski un mērķtiecīgi plānots solis, lai diskreditētu velo kustību kā tādu.
Es šobrīd esmu Itālijā, Treviso.
Te visi brauc ar visu.
Un velosipēdisti vecpilsētā mudž, un daudzi, jo daudzi vakaros iedzer vīnu vai ko stiprāku.
Policijai gar to nav nekādas daļas.
Un vispār - laikam saule, tomēr, padara cilvēkus jaukākus - te viss notiek mierīgi.

Un tauta un omes lasa šito statistiku, neko nedomājot, bubina “Nu gan tie velosipēdisti, bīstamāki par autovadītājiem, nu ta’ nevajag viņiem ar’ tās sab. transporta joslas dot, brauks te sadzērušies.”

Pēc manas informācijas tie velosipēdisti lielākā daļa ir “atpirkušies” autovadītāji. Pats alko nelietoju tāpēc nav aktuāli, bet draugs par attiecīgu $ tika cauri kā “dzērājs velosipedists”. Nesmuki, bet fakts…

Tev būs tas gods “nodot” draugu (kaut vai anonīmi oficiāli policijā iesniegt faktu, ka šādas lietas notiek un pakliegt publiski [neminot nevienu uzvārdu]) un noņemt šo kauna traipu no velo komūnas ;)
Un “nesmuki” te pat īsti nav vietā, gļēvi.

Visus kukuļdevējus un ņēmējus saucu par suņu kakām!
Un paši virtuvē burkšķ, ka valsts tāda un šitāda.

[quote=wrongway]Es šobrīd esmu Itālijā, Treviso.
Te visi brauc ar visu.
Un velosipēdisti vecpilsētā mudž, un daudzi, jo daudzi vakaros iedzer vīnu vai ko stiprāku.
Policijai gar to nav nekādas daļas.
Un vispār - laikam saule, tomēr, padara cilvēkus jaukākus - te viss notiek mierīgi.[/quote]

Tā ir. Tur cilvēkiem nav slēptā agresija un vēl visādas īpatnības, kas sāk līst ārā pēc pirmās alus glāzes.

Nav pa tēmu, bet apreibušā stāvoklī cilvēki demonstrē savu patiso būtību. Tāpēc, izvēlieties draugus un draudzenes tikai pēc tam, kad tie iepazīti šādā stāvoklī ;)