Atdodu* vecos vrakus

Tātad taisam dzīvoklī remontu un nav vairs vietas diviem veciem richukiem … abiem ir riepas, kameras, diski ( visiem ir astotnieks ) varu ari brivdienaas iztaisnot … Raamji viens taisnais otrs Y formas. Stuures, kjeedes, paarsledzeeji visi … ( kkadi veci shimanto ) varbut kkur vēl kāds klanis mētājās,bremzes. … Savākt var āgenskalnā. Pretīm ikā gribētos metāla medāļu komplektu kkādu veco, bet ja ņēmējam nekā tāda nav tad atdošu arī tāpat …

kh89@inbox.lv

P.s

taisnais rāmis ir kkāds metāla ( sudraba krāsā ) , bet y formas rāmis ķiršu sarkanā un arī kkāds metāla … bet vizuāli diezgan labā kārtībā nekādu lielo defektu nav …

Būtu īstenībā ļoti labi ja rītdien, vai parīt jau kāds viņus savāktu. Ja neviens neņems tad vnk tiks izsviesti miskastē …

:)

Kā Tu domā, manam pirmspensijas fāčiņam ar ko braukt uz bodi pēc aliņa un sēņot derēs? Viņš gan tāds uz 1,95. Apnicis, ka paklusām manējo sper un brauc uz pagasta mazbodīti.

Domāju ka derēs. Es pats viņus labrāt saremontētu un braukātu vienīgi nav kur turēt un nav līdzekļu īpaši ko ieguldīt …

Abiem vajag jaunus monoblokus … zzk veicii skatijos var pa 5 ls dabuut … + tagad skatiijos vajag arii pedaaljus … viss paarejais ir …

Ja vēlies rītdien varu iemest pāris bildes.

[quote=kasTE]Domāju ka derēs. Es pats viņus labrāt saremontētu un braukātu vienīgi nav kur turēt un nav līdzekļu īpaši ko ieguldīt …

Abiem vajag jaunus monoblokus … zzk veicii skatijos var pa 5 ls dabuut … + tagad skatiijos vajag arii pedaaljus … viss paarejais ir …

Ja vēlies rītdien varu iemest pāris bildes.[/quote]
ja vēl ir, varu 6dien savākt, zvannieku jaunieši tikai priecāsies…vecas kapeikas gan man diemžēl nav…

Hmm, tad jau lai riexc labāk ņem zvaneniekiem. Gan es fāterītim kautkur citur sakasīšu. Pirkt pa dārgu naudu es negribu, jo iemācīt, kas ir velosaslēdzējs, ir mission impossible :)

Jā ar riekxc jau sarunājām no rīta. ;)