Lasot šajā forumā dažas diskusijas kurās bija neapmierināti ar astē sēdētājiem, 30.augustā ir iespēja izpausties astē sēdētāju nīdējiem;)
Var pedalīties visi aktīvie riteņbraucēji. Info no drošiem avotiem ir tāda ka būs arī starta rampa ar tepiķi.
cik km?
3x3,1 rakstīts nolikumā.
Tur ar MTB arī drīkst? ;)
Un kurā vietā?
Atvainojos, nenorādīju kur ir info, nolikums ir Latvello mājaslapā atrodams, domāju ka netiks liegts startēt ar mtb velo jo distancē būs jādodas pa vienam katrā minūtē.
Viss tas notiksies Mežaparkā.
Es pagāšgad braucu ar MTB, neviens neaizliedza, šogad ar startēšu ar to pašu!
…Interesants būtu veterānu duelis - peicdesmitgadīgais Aleksandrovs vs padsmitgadu jaunākais Andersons…eh,žēl,ka Tu,Anderson ,netiki uz Liepājas mačiem…:)))
pēc tabulas sanāk, ka Andersonam 1min handikaps jāatved (pienjemot Andersons=30 un Aleksandrovs=50)… kas uz 10km ir maz reali :)
piekrītu,…Liepājā gan nebija tabulas,vnk veterānu mači…:)
Patiesībā bija škrobe baigā, ka nepaspēju uz TT, neoficiāli es to pašu 12,5km distanci novālēju pa 16:45, avg 44,9km/h.
jā’…ok,bet Liepājā todien atpakaļceļā pēc pusdistances apgrieziena bija liels pretevējšs…aprox brāzmās līdz 18m/s…:)
Tie veterāni ( no 30 g.v), kuriem pieredze piedalīties sacensībās, kuru rezultātus nosaka, pielietojot bonifikācijas tabulā norādītos nosacījumus,piekritīs man, ka tas sniedz gandarījumu, jo tiekam vērtēti starp sava vecuma dalībniekiem.
Tas ir dzinulis vairāk trenēties, ja mans vienaudzis brauc labāk par mani , lai nākošo reizi varētu to apsteigt.
Tie, kas nezin šo vērtēšanas metodi, iesaku noteikti izmēģināt un piedalīties, tas varētu būt interesanti.
[quote=ANI]Tie veterāni ( no 30 g.v), kuriem pieredze piedalīties sacensībās, kuru rezultātus nosaka, pielietojot bonifikācijas tabulā norādītos nosacījumus,piekritīs man, ka tas sniedz gandarījumu, jo tiekam vērtēti starp sava vecuma dalībniekiem.
Tas ir dzinulis vairāk trenēties, ja mans vienaudzis brauc labāk par mani , lai nākošo reizi varētu to apsteigt.
Tie, kas nezin šo vērtēšanas metodi, iesaku noteikti izmēģināt un piedalīties, tas varētu būt interesanti.[/quote]
Nu nezinu, nezinu, vai pats rakstītajs ar tādu bonifikācijas tabulu, kada bija pagājusaja gadā Pola/Lassi balvā Mežparkā, maz ir kādreiz sadūries? Man uz 6 km distanci savos 43 gados par 15 gadiem vecākiem bija jāatved apmēram 1mim 40sek! Nezinu, vai to uz tik īsu gabalu bija spējīgs izdarīt pat Kančelara?
Interesanti gan! Šajā nolikumā mēs varam apskatīties, ka 9,3 km distancē 43 g.v. vs 58 g.v. ir jāatved 1:41 - 0:40 = 1:01. Kāpēc 6 km distancē bija jāatved daudz vairāk, nav saprotams… ja vien netika ierēķināts drausmīgs reljefs vai pretvējš:)
Man tad Aldim sanāk ka jāatved 30sek, kas reāli 9,3km distancē ir izpildāms uzdevums.
nu paga, 60g ir bikiņ vecums… daži nenodzīvo pat līdz tam vecumam.
Patiesībā bija škrobe baigā, ka nepaspēju uz TT, neoficiāli es to pašu 12,5km distanci novālēju pa 16:45, avg 44,9km/h.[/quote]
man škrobe, ka Andersonam šķuneniekos zaudēju 40 sek. :) , ja man būtu tāda kivere un velapēds , tad jau varētu cīnīties . vispār ar sportenieku razdeļku braucu pirmo reizi. nakošgad jāmeģina biedzot šis gāzt no troņa:)
Spriežot pēt tava rakstītā esi Guntars Baranovskis;), trennējies varbūt ka izdodas.
Interesanti gan! Šajā nolikumā mēs varam apskatīties, ka 9,3 km distancē 43 g.v. vs 58 g.v. ir jāatved 1:41 - 0:40 = 1:01. Kāpēc 6 km distancē bija jāatved daudz vairāk, nav saprotams… ja vien netika ierēķināts drausmīgs reljefs vai pretvējš:)[/quote]
Jā, Jums taisnība, jo arī es noskaidroju, ka tas tāpēc, ka šogad rez.vērtēšana pēc bonifikācijas tabulas ir precizēta , kas atbilst izstrādātiem koeficentiem vienai vecuma grupai.
Interesanti gan! Šajā nolikumā mēs varam apskatīties, ka 9,3 km distancē 43 g.v. vs 58 g.v. ir jāatved 1:41 - 0:40 = 1:01. Kāpēc 6 km distancē bija jāatved daudz vairāk, nav saprotams… ja vien netika ierēķināts drausmīgs reljefs vai pretvējš:)[/quote]
Ļoti vienkārši: pagājušajā gadā rīkotāji 20 min pirms starta sadomāja distanci saīsināt no 10 uz 6 km, bet koeficentus atstāja kā uz 10 km. Šādās sacensībās visu nosaka koeficenti :))