Ar velosipēdu šķērsojot Turciju
Dienasgrāmata
29.oktobris – 11.novembris 2009.gads
Klik http://www.velomens.lv/
Ar velosipēdu šķērsojot Turciju
Dienasgrāmata
29.oktobris – 11.novembris 2009.gads
Klik http://www.velomens.lv/
Aiz fūres ar ātrumu 90+ - tas ir Velomena stilā! :)
Bija interesanti palasīt un 90 km/h ar tika sasniegts :)
Mnja man ar jau labu laiku gribas kkkur izmiities ar velo, jaizdomaaa tikai kur un ar kaadu velo.
Viss jau ir jauki, bet man ir jautājums, kur Velomens strādā, ja reiz var atļauties tik bieži ceļot pa pasauli.
Un vēl - kā ar velosipēdu viesnīcās? Nav tā, ka nav iespējama droša tā glabāšana?
bezalgas/algas atvaljinaajums un aidaa :) izmaksu ziņā jau ļoti ekonomiski - 125Ls lidenei + 20Ls x 14? dienas = ~400Ls kas nav nemaz daudz priekš 2 nedēļām
fantastisks ceļojums :)
Apraksts dod samērā labu priekšstatu par ceļojumu. Kilometrāža iespaidīga!!!
Bezkameru riepas+šķidrums arī tūrismā būtu norma.
400Ls divam nedeljaam… treknie gadi! nee bet nu forsi, traki tas ka viens brauc, barinjaa taka drosaak… jautraak :D kad bus atskaites no parejiem celojumiem ?
Ceļojumam tas ir lēti,lai gan nauda tā ir liela. Jā, turpmākie ceļojumi bija ar mazākiem izdevumiem.
Naktsmītnēs lielākoties velosipēds gulēja man blakus.
Domāju,ka bildes+nelielu aprakstu par nākamo ceļojumu varēs redzēt decembra sākumā.
Nu moins, nākošgad noteikti kaut kur braukšu! :)
Ir kas jauns www.velomens.lv
2766 kilometri ar velosipēdu Gruzijas – Turcijas - Grieķijas ceļos. (1.daļa)
*Savu finansiālo stāvokli uzlaboju ātri pārdodot FOX velosipēda dakšu – nu bija nauda arī dzīvošanai. *
[quote=Kaspars]Viss jau ir jauki, bet man ir jautājums, kur Velomens strādā, ja reiz var atļauties tik bieži ceļot pa pasauli.
Un vēl - kā ar velosipēdu viesnīcās? Nav tā, ka nav iespējama droša tā glabāšana?[/quote]
Nu varbūt neskaitīsim naudu citu makos?
Par tēmu,- viņu ir daudz un pārsvarā blakus ceļam… :D
siiick )) labā nozīmē)
[quote=SEA]
Nu varbūt neskaitīsim naudu citu makos?
Par tēmu,- viņu ir daudz un pārsvarā blakus ceļam… :D[/quote]
Nav runa par naudu, bet par laiku.
Bet ja jau pārdod FOX dakšu lai būtu ko dzīvot, tad viss skaidrs, jautājumu nav.
Nu tad pajautaasim pasham brauceejam kas vinjam vairaak dzivee sagadaaja prieku - FOX daksha vai velobrauciens Gruzija-Turicja-Griekija.
Kaut gan shis vel saks sudzeeties ka vajag vairaak FOX dakshas ko tirgot. :)
Varbūt, ka tas tieši arī ir apbrīnas vērts moments. Šeit es domāju apņemšanos paveikt kaut ko gandrīz neiespējamu neskatoties uz to, ka “zvaigžņu stāvoklis” varētu būt labvēlīgāks. Ar atbalstu no helikoptera, piecām kredītkartēm un trīs rezerves velosipēdiem šādiem pasākumiem nebūtu sāls. Katrs izvēlas savu dzīves ceļu un nav viena vienīgā pareizā! Jebkurā gadījumā rezultāts ir iespaidīgs un apbrīnas vērts. Apraksts ir noderīgs arī tiem, kuri mēģinās veikt ko līdzīgu vai vismaz desmito daļu no tā.
No ko, trakiem pieder pasaule… Bija interesanti palasīt …
[quote=321]Nu tad pajautaasim pasham brauceejam kas vinjam vairaak dzivee sagadaaja prieku - FOX daksha vai velobrauciens Gruzija-Turicja-Griekija. http://img697.imageshack.us/img697/6231/mocantina.gif
Kaut gan shis vel saks sudzeeties ka vajag vairaak FOX dakshas ko tirgot. :)[/quote]
Kā jau rakstīju, ceļojums nāca negaidīti, arī laiks bija tikai dažas dienas, tamdēļ steigā tika notirgota mājās plauktā stāvējusī jaunā FOX dakša. (Tie kuri mani pazīst, zin,ka cienu cietās dakšas) Tā nu tika atrasta nauda ceļojumam :)