Ar ko atšķiras?

Runa ir par XTR FD-M970
1)variants: http://cgi.ebay.com/Shimano-FD-M970-XTR-Triple-Front-Derailleur-NEW_W0QQitemZ200169299879QQcmdZViewItem?hash=item200169299879
2)variants: http://cgi.ebay.com/2008-NEW-Shimano-XTR-FD-M970-34-9-Front-Derailleur_W0QQitemZ170195229021QQcmdZViewItem?hash=item170195229021
Atšķiriba ir tikai dizainā, vai ari viens ir vecaks vai sliktāks utt. Jā un cik tāds maksa pie vietējiem sagādniekiem?

Abi ir ļoooti līdzīgi, minimālas atšķirības dizainā. Funkcionālas atšķirības nav.

vai tiešām ir vērts maksāt tādu naudu par XTR priekšējō pārslēdzēju? tas tāds svara vērotāju un naudasmaku prieks, vai arī tam tik tiešām ir tāda nozīme lai caur e-bay vilktu no nezkādām tāltālām ķēniņvalstīm pirktu par bargu naudu? uz ielas daudz tādus nenākas redzēt, stipri lielai daļai pietiek ar to kas ir līdz XT. man ir Deore.

deore pa EUR 13.90, bet 2008. gada XT priekšējais slēdzītis iekš actionsporta pa EUR 18.90 - tas tā, mazliet atkāpei par jēdzīgumu. Bet xtr ir tāpēc, ka tas ir xtr.

To vislabāk var raksturot situācija ar 2 velobraucējiem, kad sacensību laikā pēkšņi nepārslēdzās ātrumi vai nokrīt ķēde, vai sākas citi gļuki ar ātrumpārslēdzējiem:

1. DEORE braucējs - bļin, vo nepieliku tos 40 USD (16 Ls), butu braucis ar XTR un probleema nebuutu
  2. XTR braucējs - bļin, no pārmaksāju 40 USD (16 Ls), butu braucis ar DEORE un butu taas pashas probleeamas.
    Joks:)

Bet domāaju, ka XTR braucējam šādi jautājumi un problēmas rodas mazāk - proporcionāli detaļu cenai. Tāpat, ja tu brauc ar XTR vai X.O., tad iekšā zini, ka “ES ESMU LABS” un labāku detaļu vienkārši nav.

Labi cik maksā XT FD-M770 pie mums? Paies gads un tapat naktīs mocis doma par XTR :)

laikam gadu atpakaļ X-Sportā pirku, cena, ja pareizi atceros, 24 lati. Te jāpaiet vairākiem gadiem, lai doma par XTR naktīs neļautu gulēt :D

Gribētos uzsvērt ka XTR FD 970 pārslēdz būtiski labāk par visiem XT un X-gen (par Deore nemaz nerunājot). Protams savu lomu spēlē arī zobratu konfigurācija. 2007 gada XTR zobratiem ķēdes pacelšanas pini tika pavirzīti par ~25 grādiem agrāk nekā 2003 gada modelim, tādejādi panākot ātrāku un precīzāku pārslēgšanos. Protams joprojām nepārspēts ir FD-M950, gan funkcionālā, gan svara ziņā (117 gr).