Aptauja - Vajag vai nevajag 24h velomacus sogad?

Ir doma ko tādu sarīkot vēl šogad. Provizoriski tas varētu būt oktobra sākums/vidus.
Ko teiksiet, ir interese, nav interese?

Vismaz šogad man intereses nav! :(

kaa tas ir domaats 24h? ar orienteeshanos, vai vienkaarshi braukshanu no punkta A uz B, vai vairaaku rinkju rinkosahan, liidziigi kaa lemaanaa?

dc, liekas, ka riņķošana pa apli komandās (viens nomaina otru)

Nu jaa ar tiem laikiem shogad jau taa pashvaki :/
BAIGI gaidiiju lemaanu … pat richuku prieksh tam nopirku gada saakumaa.

Ideja sekojoša:
Sacensību princips kā lemānai 2 cilvēku komandas, brauc uz maiņām.
Norises vieta - Ogres apkārtne
Interesanta, daudzveidīga trase - meža celiņi, pa kādai takai, reljefs, nedaudz grants un asfalta. Viss marķēts.
Atpūta un sacensību centrs telpās.
Labi laika apstākļi. (Ņemot vērā teicienu, ka nav slikta laika, ir tikai nepiemērots apģērbs)

Man liekas ka 24h mači ir pietiekami nopietna lieta, lai tos plānotu jau laicīgi. Tas nav vienkārši kārtējais weekends. Piemērotākais laiks kad šādus sačus rīkot ir augusta pirmā puse vai vidus. Vēlā rudenī tik spraigs pasākums var negūt pietiekamu atsaucību. Daļa no potenciāli spējīgiem braucējiem piedalīsies Haanja 100, arī jau uz tradicionālu pretendējošs pasākums. Nu tās ir tikai manas pārdomas, var būt arī ir citādi viedokļi.

Ideju atbalstu un labpraat piedaliitos, bet LOOKam ir taisniiba par Haanja 100…starp shiem pasaakumiem vajadzeetu buut vismaz 2 nedeeljaam! Ja taa, tad tas jau buutu 14-15okt. Mani nedaudz biedee iespeejamais aukstums…

Galvenais lai ir interesanti. Varbūt pat tiešām netaisīt tagad par visām varītēm 24 bet gan 12h?

nu 12h jau šķiet kaut kas pievilcīgāks!

Man arī škiet, ka 24 h oktobrī jau līdzinās diagnozei. Bet nu 12 h piem no 9-21 ir ok.

vareetu arii 8h… pofigaa ne? gandriiz kaa darba diena.

nu jau, nu jau…davai paliekam pie 12h…

Ok, sarunāts, drīzumā būs info, kas un kā.

max 12h tik vēlā rudenī, kā tagad . . . :D

Ja negāztu lietus varētu braukt 24 h solo, būtu labs punkts šī gada sezonai, vienīgi tad vajadzētu labus lukturus un daudz bateriju, jo vairāk nekā puse brauciena būtu tumsā. bet, ja taisa 12 h, tad visiem varētu būt solo, brauc cik katrs var. un, ja organizācija būtu laba, tad vajadzētu arī mēģināt atdabūt kādus igauņus šurp, jo ne visi tiek uz Haanju. kāpēc šīs nevarētu būt sacensības, kur igauņi brauc uz Latviju?

Solo pa šoseju vai pa bezceļiem:)

Bezcers…
1kaart jau tapeec, ka gonku saak plaanot tikai menesi ieprieksh!
2kaart…parasti gonkas, kas pievek kaiminjus izceljas ar plashu apmekleetiibu no vieteejo vidus (ko nevar teikt par diennakts gonkaam) vai tradiicijaam…

Ja neskaita SEB un tamliidziigas gonkas, tad kaiminju pievilinaashanai der, piem., slavenais Trek kauss (dazhi diivaini uzvaardi jau maniiti), kaa arii vareetu padomaat, par Tiinja rallijreida popularizeeshanu- lielaaka konkurence to paradiitu daudz interesantaaku!!