1500km jau nekas nav, pie tādiem apjomiem lielāka loma ir gēnos iedzimtajam tizlumam un tam, ko bērnībā esi darījis vai nedarījis :)
[quote=ufo95][quote=Sram]Nobraukti šosezon ap ~ 2000km, trenējies pa mežiem, takām esmu stundas ~ 10 max, pa šoseju stundas ~ 20… Laika trūkuma dēļ patrenēties vairāk nesanāca … Nobraukti visi seba posmi, vidēji ~150-230 vieta, isas distances kopvertejuma paliku 239, grupaa 126. Mana pirmā sezona …
Nākamsezon gribētos vairāk pabraukt.[/quote]
Tu Sram arpus velo vel kaut kaa trenejies (skrien, vai ko citu) ?
Prieksh 2K sezonaa trenninjos salidzinoshi augsta vieta SEBaa ?[/quote]
Neko citu nedaru … Neskrienu, nepeldu, nevingroju… Tās vietas būtu bijušas krietni labākas ja nebūtu veselības problēmas, nebūtu pāris stulbu kritienu un nebūtu pāris posmos paslinkojis un būtu aktīvāk paminis, nespiedu sevi sačos līdz galam, braucu atpūsties, izbaudīt dabu. :)
Saistība ir ļoti vienkārša - jo vairāk trenējies, jo labāks rezultāts. Protams, neizplūstot tādās niansēs, kā treniņu kļūdas, pārtrenēšanās utt.
Tas arī viss.[/quote]
Nee, tas nebus gan viss. Statistiku vacu tapec, lai dabutu priekshtatu, vai es savus 1,5 K sezonaa norullerju pietiekoshi efektivi.
Ja piemeram kadam ar lidzigu kilometrazhu butu stipri labaks rezultaats, varetu uzreiz skatiities kapeec (vecums, trenninju metode, citi faktori). Mosh arii no taa var izvilkt kadu macibu savam trenninju rezhimam.[/quote]
Es teiktu ka tad nu nav pareiza pieeja.
Nospraud sev mēŗķus - piedalīties tādos un tādos braucienos, iekļūt 3 koridorā, ieņemt tādu tur vietu.
Citādi trenēties jau var bezjēga, bet ja sačos trūkst motivācijas piemīt klāts priekšējais grupai, tad arī tai nekad nepiemīsi :)
Vēl piebildīšu ka jāpiekrīt ka pariezi būs skaitīt treniņu stundas. Citādi, piemēram, Ktn vairumu treniņu dzīvojas pa šoseju, bet kāds cits pa kalnainu smilšainu krosa trasi. Ktn vidējais trenina ātrums 30 km/h, kamēr cits pa mežu notrenēsies 15 km/h, ar tādu pašu pulsu…
Vidēji rēķinot, ka treniņa vid. ātrums piem. 25 km/h, tad 100h būs 2500 km, utt aprekinus var turpināt…
Saistība ir ļoti vienkārša - jo vairāk trenējies, jo labāks rezultāts. Protams, neizplūstot tādās niansēs, kā treniņu kļūdas, pārtrenēšanās utt.
Tas arī viss.[/quote]
Nee, tas nebus gan viss. Statistiku vacu tapec, lai dabutu priekshtatu, vai es savus 1,5 K sezonaa norullerju pietiekoshi efektivi.
Ja piemeram kadam ar lidzigu kilometrazhu butu stipri labaks rezultaats, varetu uzreiz skatiities kapeec (vecums, trenninju metode, citi faktori). Mosh arii no taa var izvilkt kadu macibu savam trenninju rezhimam.[/quote]
Vajadzētu skatīties cik gadus katrs jau brauc ar velo. Domāju ka Sram šī nav pirmā sezona lai ar 2k km treniņos brauktu ar tādu rezultātu. Kā arī Raiter rakstīja ka tikai pēc 3 sezonām var reāli redzēt progresu.
Pats braucu pirmo sezonu. Treniņos un sacensībās nobraukti 3000 km. Kopvērtējumā esmu septiņsimtniekā.
Progresu var redzēt jau otrās sezonas sākumā - protams, ja ziemā sportiskas aktivitātes netiek atstātas novārtā. (nerunājot nemaz par otrās sezonas beigām)
Šosezon (skaitot no pagājušā gada novembra) vidējais apjoms ap 6h nedēļā, nobraukti gandrīz 9000km, sirdij tuvāka šoseja, SEB tautas klasē vairs nebraucu, bet sporta grozos pa 100+ vietām. Uzlabojumi, salīdzinot ar pagājušo sezonu, ir acīmredzami, bet no papīra skaitļiem vien, bez šaubām, varētu būt bijis krietni labāk.
Droši vien esmu labs piemērs tam, ka bez regulārām sportiskām nodarbībām vecumā zem 26 gadiem, ja uzsāk mērķtiecīgi trenēties vēlāk, ar 2 sezonām ne tuvu nepietiek…
No otras puses, pirms 2 gadiem biju “mironis” pēc 70km distances pieveikšanas, pagājušogad - pēc 150km, šogad - pēc 200+ km :)
Te nu dien ir jāskatās viss kopā. Treniņi, sporta veidi, laiks, vidējie ātrumi, biežums, talants, bāze,…
Protams, ka korelācija starp nobraukumu un vietu rezultātos būs, bet tas jau derēs tikai tādam virspusējam skatām tabulās.
Esmu braucis gan 5000 gadā, gan 15000, rezultātos jau no pirmā gada esmu bijis vienās un tajās pašās vietās :D (4.- 8.vieta)
ēmm, ar riteni braukāju jau no bērnības…
Šosezon ~4200 km (no 31. marta)
SEB’s 400 (sezonas starts no beigām)
Vietalva/Tukums 250. vietas (mans līmenis)
Sigulda izlaista :( (sezonas pirmo posmu rez. iegāza)
Viens jautājums, cik mēnešus iepriekš ieteicams sākt trenēties, lai uz pirmajiem posmiem būtu sakarīga forma? Jāsāk ziemā vai pat tagad!?
Šogad sāku mēnesi iepriekš!
[quote=miglans]
Viens jautājums, cik mēnešus iepriekš ieteicams sākt trenēties, lai uz pirmajiem posmiem būtu sakarīga forma? Jāsāk ziemā vai pat tagad!?
Šogad sāku mēnesi iepriekš![/quote]
Mēnesi iepriekš ir par vēlu.
Teiksim tā - šogad nav jābeidz trenēties. Var uztaisīt pauzītes un visu darīt mierīgāk, bet kaut kas jādara. Citādi līdz jaungadam būs pašam +5 kg, - 5 sirds sitieni minūtē, un visādi citādi šogad ieliktais pamats būs vējā…
Sākšu ar to, ka iepriekš dzīvē nekad velo tā īsti nav bijis, pirmo nopirku, gadus 3 atpakaļ, kuru nop*zdīja (400km) :D Tad ar nākamo velo. 2 gadus vizinājos bezjēgā pa trotuāriem. Un šogad…
Vizinos no marta beigām(kad vēl ne līdz galam nokusis sniegs). Tagad rāda ~6300.
- posms, nebraucu
- posms, nebraucu
- posms, 800+. (XI)
- posms 700+. (IX)
- posms 600+ (IX)
- posms 400+ (VIII)
- posms 300+ (VII)
P.S. Protams ir arī citi sporta veidi ar ko nodarbojos iepriekš. Nesēdēju mājās ar čipsu paku un kolu.
Kādi 3K un no 350 uz 200 tautu kaut kā palēnām uzkačāju, bet trenējos galīgi nepareizi : D (kā vairums)
Nākamgad jāturpina tādā pašā garā :D
p.s. daudz deva kopīgie treniņi. paldies saku partneriem!
Progresu var redzēt arī pēc dažiem regulāra treniņa mēnešiem. Es, piemēram, sāku trenēties tikai pirms diviem mēnešiem un 1,5-2h brauciens ar vidējo ātrumu ap 30km/h pirms treniņu uzsākšanas tika veikts ar vidējo pulsu ap 160, tagad pēc 2 mēnešiem to pašu braucu ar 140, nemaz nerunājot, ka iepriekš pēc jau aptuveni 1,5h spēka vairs nebija. Tagad ar līdzīgu nogurumu braucu jau 2,5h. Turpmāk jau tik strauja progresa vairs nebūt, bet nu trenēsimies un redzēsim…
šogad treniņi ap 1600 km + 800 sacenību km. SEB posmu rezultāti jauktā secibā - 123;162;135;252;115;112;102 beigās kopvērtējumā starp 140-150 vietu. šogad 3 sezona, līdz tam neregulārs basketbols un auto sēdekļa deldēšana un Marlboro kūpināšana vairāk kā 5 gadi pa 2/3 paciņas dienā, šobrīd jau vairāk kā pusotrs gads bez šī netikuma. pirmās sezonas pirmajā gonkā bez treniņiem rezultāts bija 930+, bet sezonas beigas pāris vietas virs 200, pie aptuveni 900km treniņiem.
secinājums viens - nepieciešami sistemātiskāki treniņi un treniņplāns, citādi plāns kā sanāk nav tik efektīvs
nav slikts temats pieredzes apmaiņai
Braucu sava prieka pēc - kad sanāk, pavizinos, kad nesanāk - špaktelēju mājās sienas :)
Tas viss kopā dod 2000+ nobraukti km pa sezonu un vietu uzreiz pēc pirmā 1000.
Kaut kā vairākus gadus nebiju braucis praktiski vispār, bet sāku citā darbā strādāt un tas atrodas 10 km no mājām, turklāt puse ceļa vijas pa pamestu asfalta (nu labi - drusku grants arī ir) ceļu gar Daugavu, skati gleznaini un grēks nebraukt ar ričuku. Vecais vellis bija jau metams, tāpēc nopirku jaunu - savam rumpim atbilstošu izmēru un sāku ripināties ap 100 km nedēļā, šogad jābūt ap 1500 km, pamazām ceļu vidējo ātrumu, nekādas olimpiskās cerības neloloju, bet gribētos dabūt tā, lai 100 km vienā piegājienā nav problēma. Sačos nepiedalos, jo patīk braukt vienam un ar baudu. A pirms tam, kādi 7 gadi diezgan aktīva volejbola, tad studiju gadi ar neiedomājamu seksa un alkohola daudzumu, tagad jau daudz mierīgāks esmu, tiesa, alus garšo un uzpīpēt arī patīk :>
Mērķi, mērķis ir šogad beigt braukt pēc iespējas vēlāk un nākamgad sākt pēc iespējas ātrāk, ceru arī atrast laiku vismaz divās nedēļās reizi noripināt 50+, lai beidzot tieku līdz tam simtniekam.
šosezon ar MTB nobraukti 1700 km(no tiem kāda trešdaļa treniņos, pārējās ir gonkas). Ar šosejnieku nobraukti kādi 1000 km, moš vairāk(bij noplīsis velokompis), no tiem 150 km sačos.
šogad SEBā braucu tikai Smilteni (879 v.), tā kā braucu no beigām un ar vienātrumnieku, esmu apmierināts. SEB kā tādi man nepatīk dēļ ātrumiem(daudz taisno gabalu) un braucēju vidējās kultūras, tas viss rezumējās lielā iespējamībā krist pie 30+ km/h.
šogad nobraucu 4 TP posmus(ne tikai), un tur arī palikšu, SEB nievelk vairs.
Mani vieta kā tāda neinteresē, vairāk skatos uz vidējo ātrumu un pulsu(lūdzu neoponēt, katram savs stereotips). Kā arī braucu gonku, lai brauktu, nevis ietu ar kājām vietām.
Uzskatu, ka amatierim nav vajadzīgs īpašs treniņu režīms(no sērijas katru dienu pa 100 km), galvenais ir netaisīt pauzes lielākas par nedēļu un izbaudīt gonkas.
Prieka pēc norullēts ir nedaudz virs 4K km, no tiem:
10 sacensībās - 650km;
vienlaidus treniņos virs 50km - 1,5K km;
pārējie 2K km - izbraucienos no 15-50km (sīkāki izbraucieni netiek ņemti vērā).
Kopumā tas viss ir devis plānotos rezultātus, atsevišķās sacensībās pat neplānoti labus, sprintos - ekselentus …
Treniņi vs. vieta SEB maratonā - sakarība ir, jo vajadzīga izturība.
Treniņi vs. vieta SEB sprintā - varbūt.
despecs, izklausās, ka Tev SEBā uz sporta klasi. Vismaz tur Tevis pieminēto problēmu praktiski nav.
ir ir, kad tauta mani noķers, jo kā jau teicu ātrumi īpaši nepatīk, labāk n kalnos uzbraucu.
Šī bija 3.sezona SEB tautā un uz velo vispār. Ja pirmajā sezonā kopvērtējumā iebraucu pirmajā tūkstotī, otrajā jau bija 700-nieka vidus, tad šogad jau iespraucos 500-niekā. Tas panākts ar vienu līdz diviem 2-stundu treniņiem nedēļā sākot ar aprīli. Treniņi pēc kaut kādas forumos sagrābstītas sistēmas, skatoties pulsometra ciparos bez lielas sajēgas.
Kopā rēķinot treniņos + sacensībās kādi 2,2k km būs noripināti pa 2011.gadu.
Secinājums izdarīts tāds, ka TM-35 grupiņas braucējam, lai sasniegtu ko vairāk par 500-nieku, ir jātrenējas vairāk un, kas galvenais, kvalitatīvāk. Kā arī jāpiedomā pie veselīgāka dzīvesveida.