Komunikāciju aģentūra kopā ar Rīgas domes Satiksmes departamentu šogad izstrādās stratēģiju velobraukšanas popularizēšanai Rīgā. Tādēļ veidojam dažādas aptaujas, lai pēc iespējas labāk izzinātu velosipēdu lietotāju (un arī nelietotāju) paradumus, vēlmes, iespējas utt. Aicinām ikvienu Rīgas iedzīvotāju, kā arī tos, kuru darbs/mācības ikdienā saistīti ar Rīgu, piedalīties aptaujā un palīdzēt mums izveidot šo stratēģiju pēc iespējas labāku, lietderīgāku un noderīgu ikvienam!
Aptauja jau atkal pilnīgi garām.
Ja nu kāds bija uz tikšanos Kalnciema ielā, tad zinās, kāpēc atkal.
Tām meitenēm ir visnotaļ maza saprašana par aptauju, kuras rezultātus var izmantot nopietnai aktivitāšu plānošanai.
mācības ikdienā saistīti ar Rīgu… tad jau arī skolēnam minimālie mēneša ienākumi ir vismaz 50-100 Ls, turīga tā mūsu jaunatne, super objektivitāte
Bezjēdzīgs sviests
man atkal saintriģēja jautājums par ikdienas tēriņiem transportam lai vienā dienā nokļūtu vienā virzienā, nez kā tos velosipēdam rēķināt? :D velo un aprīkojuma iegādes summu izdalīt uz 1 gada laikā nobrauktajiem km un pareizināt ar vienā virzienā nobrauktajiem km? :D
ar labs jautājums par to, kurā rajonā dzīvo, bet nav jautājuma uz kurieni ikdienā jābrauc :D
Tālāk par pirmo jautājumu netiku, jo pārvietojos ar velosipēdu UN sabiedrisko transportu, bet vairākas atbildes nebija iespējams ieklikšķināt. Šitie visi aptauju sastādītāji (kas konkrētajā gadījumā par to saņem naudu) tiešām nekad nemēģina aptaujas notestēt pirms palaišanas plašākā publikā?
Manuprāt, neizdevusies aptauja. Es uz darbu eju kājām, ar velo pa vakariem nobraucu kādu gabalu. Neatradu veidu, kā ši situāciju atspoguļot. Faktiski aptaujā ietverts tikai viens jautājums par izmaksām, kas saistītas ar pārvietošanos uz darbu. Nav punkta, kur kaut vai brīvā formā varētu ierakstīt velo satiksmes organizācijas priblēmas. Nu nezinu, kādas problēmas šāda aptauja var palīdzēt risināt …
tad kad smukās meitenes n-tajās komunikāciju aģentūrās pārstās tēlot gudrās un savu ambīciju nolaidīs uz pusi zemāk kā arī paņems kādu analītiķi palīgā, kurš palīdzēs salāgot aptaujas mērķus ar tās jautājumiem, tad šis aptaujas arī kļūs normālas un vajadzīgas. pagaidām tās ir tukša laika izmešana aizpildītājiem un lieka naudas tērēšana 0 rezultātam aptaujas pasūtītājiem
Jocīgi, ka tik triviālai lietai, kā velobraukšanai uz darbu / atpakaļ jāveido kkāda stratēģija. Vajag sakārtot infrastruktūru, un viss notiksies pats no sevis, bez kaut kādām dārgām reklāmām u.t.t.
Un, jā - kā lai saprotu cik man izmaksā ar velosipēdu aizbraukt uz darbu vienā virzienā? šogad nopirku veļuku, par 500 latiem, tātad sanāk 1.40 darbadienā. :)
es gan runāju no pieredzes viedokļa ne izglītības jautājuma, bet rakstu izlasīju, paldies, labs. patika. :)
varbūt varam meitenei palīdzēt - ja viņa uzrakstīs aptaujas mērķus, tad saliksim galvas kopā un uztaisīsim 10 normālus jautājumus ar rezultātiem, kurus vēlāk var normāli izanalizēt.
Par projekta CARMA
“Informētības
paaugstināšana par
velobraukšanu un
mārketings” 3 aktivitāšu
vadību
ID Nr. RDSD
2010/36
26.08.2010. 06.09.2010. SIA
“DEA Baltika”
Ls 7700 20.09.2010.-
31.05.2013.
RDSD Par projekta CARMA
“Informētības
paaugstināšana par
velobraukšanu mārketings”
pasākumu veikšanu -
velobraucēju mērķgrupu
analīze un ilgtermiņa
komunikācijas stratēģijas
izstrāde
ID Nr. RDSD
2010/38
01.09.2010. 13.09.2010. SIA
„Komunikāciju
aģentūra"
Ls 5990. 25 24.09.2010.-
18.04.2011.
nu ja uz tādām aptaujām tiek balstīti valsts pasūtījumi par n-tūkstošiem latu, tad man ir ļoti ļoti žēl tos cilvēkus, kurus valsts bija plānojusi informēt par velobraukšanu…