Apgaismojums nakts treniņiem

Brīvdienas saliku sev jauno lukturi ar P7 diodu. Pēc spožuma sanāca ka 30-40w halogen spuldze, velk vairāk par 6 st. Akumulators 240gr. lukturis 130gr. Kad būs labs laiks braukšu uz zilajiem kalniem testēt.

Gadījumā nau atrodams ari kautkas tamlīdzigs ar platlenķa laismas kūli, lai spīdētu ari kautcik uz sāniem?

Platleņķa kūlī nesamērīgi izkliedējas gaismas stars, diezvai kāds ražotājs ko tādu piedāvās. Bet vispār uz stūres liekas vajadzētu varēt samontēt kādus trīs lukturus.

Atšķirībā no vairuma rūpnieciski ražotu lukturu, šim lukturim ir ļoti spilgts sānu izgaismojums. Centrā spilgtāks, tas plūstoši samazinās uz sāniem. Sānu redzamība apmēram 70 grādi. Ja paspēšu, rīt nofotogrāfēšu vismaz pret sienu.

defaultā šie LEDi ir platleņķi pēc dabas - ja nemaldos, tad 120grādi. Atliek nomainīt reflektoru (tik jāatrod vajadzīgais pēc izmēra)

Pameidini atrast kaut vienu, jebkura izmēra un leņķi un pasaki man, jo sen meklēju.

Līdz sienai 70 cm.
Līdz sienai 30 cm.
un tumšāk lai varētu redzēt centru, jo savadak kamera neņem.

ieraksti meklējamo google un skaties, vai der. Netā visādu drazu var nopirkt, tik jāmeklē :)

Ja vajag vizuāli, atver “Images” tabu google un skaties ko tur rāda, tā ir ērtāk :)

Tu domā es nemēģināju? Vēl neražo. Savā lukturī pārtaisīju no Lukseon.

šodien biju izmēģināt lukturi. esmu patīkami pārsteigts. izrādās, spēcīga gaisma uz ķiveres ir daudz efektīvāka, kā tik pat spēcīga gaisma uz stūres. braucu ar diviem vienādiem lukturiem, viens uz stūres, otrs pie ķiveres, protams, kad ieslēgti abi, braukt komfortablāk, bet, ja jāizvēlas viens variants, tad noteikti uz ķiveres. tikai ir viena nianse, stars jālaiž praktiski paralēli zemei, tad ir laba redzamība tālumā, sānos un zem riteņiem, ja virzīt staru uz zemi priekšā ritenim, tad acis noskaņojas uz ļoti spilgto plankumu un tālumā redzamība daudz sliktāka. luktura svaru uz ķiveres nemaz nejutu, vads netraucēja.

Apsveicu par noderīgo izgudrojumu!

Vēl dažas bildes.

Uz ķiveres

Salīdzinājumā ar 35 vattigo halogenspuldzi

Man ir viens jautajums cik ilgi tur akomulatori, apmeram?

5-6 stundas, pēc tam vel kādas 10 st. krit līdz minimumam. Akumulators Li-Ion 3.7 volt 10Ah, sver 240 g.