Sveiki atkal!
Pēdējā laikā man visai bieži sanāk no darba mīties vēlu vakarā, tāpēc apsveru priekšējās lampas iegādi. Man ir bijušas dažas lielākas un mazākas LED lampiņas, parasti lēti, no eBay sūtīti ķīniešu ražojumi, kuri neder nekam vairāk kā ieslēgt, lai Tevi pamana citi, nevis, lai apgaismotu ceļu, turklāt visi ātri ir saplēsti dēļ sliktās kvalitātes.
Tad es aizbraucu ciemos pie vecākiem un pabraukāju ar tēta ričuku, kuram ir dinamo un parasta lampa ar 6 voltu kvēlspuldzi un, pēc visām tām zilganajām, vājajām LED, likās vienkārši super gaisma. Ok, dinamo gaitu mazliet bremzē, bet ne jau es naktī taisos vilkt uz 35 km/h…
Kādi ieteikumi? Ko paši lietojat?
Vēl bija doma par lampu, ko stiprina uz ķiveres, bet tā ķivere ne vienmēr uzvelkas… :) Veikalā aptaustīju šādu - http://www.e-shopping.lv/product_info.php?products_id=62348 - no pirmā acu uzmetiena šķita spožāka par dažiem Cateye, ko biju skatījies + lētāka… Vienu lādējamo arī ieslēdzu (ar halogēnu, ne LED), likās tuvāk patiesībai, bet par tādu naudu es sev ģitārai labāk efektpedāli nopirktu…