Apavi un atsauksmes

palasīju esports.lv un tur iepatikās 1 topiks - dzeki raxta par saviem basketa apaviem un recenzē ar zvaigznēm no 1-5.

mēs varētu par saviem veloapaviem! ;)

es 2 gadus nobraucu ar SIDI Eagle 5 (līdz pavasarim vēl braukšu)

Cena: ***veikalā mazliet zem 100Ls
Svars: **** gramus nezinu, bet vieglas
Ērtums: *** sākumā labi pieguleja kājai, taču ar laiku (mirtums, kaltēšana utt) ir nedaudz sarāvušās un brīžiem spiež virspusē
Vizuālais: **** pietiekami agresīvas un modīgas :)
Praktiskums (tīrīt, mazgāt) **** labi tīrās un ja kas arī veļas mašīnas tūre neko nemaina. vienīgi somijas akmeņi apakšējo plastmasu ir saskrāpējuši.

1. gadā būs Lance edition Nike Cycling kurpes:

Veikala cena mazliet zem 200Ls. atsauksmes būs vēlāk…

Nau drusciņ pa dārgu? Vizuāli tādas pašas kā sidi. Pats nobraucu 1 sezonu artādām pašām sidi kā tu. Ļoti apmierināts. Pie mums kurjerdarbā var dot testēt da’dzas lietas. NW tupeles netur, lūzt zoles.

Ā, nu jā maināmā zole. Bet viņa būss pēcāk pieejama?

Arī es 1 gadu nobraucu ar SIDI Eagle 5, bet no mitruma un žāvēšanas uz radiatora tās sarāvās tā ka savas 2 sezonas sakumā sāka spiest un ziemas treniņos sala pirksti, vērtējumā varu PILNĪBĀ PIEKRIST A.god. Baltajam.

Nācās iegādāties citas un izvēlējos SIDI MTB Action 2 srs (apzināti iegādājos 1 izmēru lielāku kā iepriekšējās SIDI)

Cena: ** (2) veikalā ar atlaidi 120Ls
Svars: ***** (5) nezinu, bet ļoti vieglas
Ērtums: ** (2) vispār vetilējas, jaunas bija cietas, bet pastiepjoties ir palikušas “šķidras”, manuprāt, šī supertehnoloģija sevi neattaisno
Vizuālais: ***** (5) smalkas, hi-tech, un …melnas!
Praktiskums (tīrīt, mazgāt) **** (4) labi tīrās. teorētiski ļoti laba opcija ir maināmās / pārskrūvējamās pazoles - nodola,- nomaini, vēl nav nodilušas. Nesaraujas, bet ir nedaudz pastiepušās.
Kopējais vērtējums: *** & 1/2 (3.6)

Nākošās kurpes izvēlēšos tādas kuras nav no dabīgās ādas, tas izslēdz izmēra izmaiņas lietošanas laikā.
Nākamās meklēšu budžetam saudzīgākas - lai var mierīgu sirdi lietojot sačakarēt.

… jā, es arī labprāt ietestētu tās Nike Lance Edition :)

nu tad arī ietestēsi :D

Nu jā es arī kādreiz gribētu ietestēt šosejas varianta Nike Lance edition! Starp citu dzeltenā krāsā redzēju ebay.com.

tie pirmie sidi labi. patīkami, ka kurpei cieta āra, kājas neļurkās uz visām pusēm.

vispār jau velokurpes nav paredzētas žāvēšanai uz radiatora!ja gadījumā mitras tad uz kājas vislabāk žūst - pārbaudīts!

Ļoti laba žāvēšanas metode, kas to vēl nezin, ir piebāzt tās ar avīzēm. Nākošajā dienā ir sausas.

Braucu ar gaerne vertical, cenas/kvalitates zinjaa ir ok.

Arii metu aci uz SIDI SRS vairak praktiskuma zinjaa… Jautajums SIDI ipashniekiem - Vai kurpes neliekas bishki pa shauru? Vispar es par visiem itaalju razotajiem to dzirdeju ka tada problema ir. Manejam gaerne ari ta ir - druscinj deretu platak pie degungala… Un izmeru jaizvelas uz vienu izmeru augstak nekaa parastiem apaviem…

Lai gan Sidi ir modelis dominator - speciali platam kajam. Bet LV laikam nav tadu jeb es kljudos?

man ir 2 northwave modelji-

IGUANA

Funkcionalitaate: **** tas ripulis augsheejam savilceejam nav paaraak eerts, ja gribi pievilkt braucot.
zole deelj titaana plaaksnes ljoti stingra, veiksmiiga meelites konstrukcija. purns un papeedis labi tur triecienus pret cietiem priekshmetiem (DH tas nav mazsvariigi)

Cena: ****veikalā ap 110 Ls

Svars: **** pietiekoshi vieglas.

Ērtums: ***** ideaali, rodas iespaids, ka taisiitas tieshi uz manu kaaju. labi ventileejaas kaaja.

Vizuālais: **** ir ok.

Praktiskums un izturiiba ***** vairaakas mazgaashanas veljas mashiinaa neko nav mainiijushas ne eertiibu, ne arii izturiibas zinjaa. aatri zhuust gan uz kaajas, gan savaadaak. man gadiijaas salauzt to ripuli, bet pats vainiigs, nevajag taisiit durvis ciet ar kaaju ;) saliimeju un tur.

kopeeajais verteejums: 4+

otras ir HYDROGEN

Funkcionalitaate: **** 3 velcro strepi, kalashnjikova uzticmiiba un vienkaarshiiba. parasta meeliite, bet nespiezh, zole diezgan cieta, bet protektors nav tik veiksmiigs, dubljos sliid.

Cena: ****veikalā ap 60Ls

Svars: *** ok.

Ērtums: **** labi, ventileejas ljoti labi.

Vizuālais: **** ir ok, drusku taada peleeciiba,

Praktiskums un izturiiba ** vai pat * formu gan nemaina, BET diezgan aatri atliimeejaas abas zoles!! man taa nebija probleema, ar kvalitatiivu epoksiidu saliimeejot tur veel joprojaam, bet nu baigaa lazha cieniijamai kompaanijai.

kopeeajais verteejums: 3, iesaku kaa trenninju kurpes.

SIDI eagle 5 (2005) līdzīgas kā Baltajam, bet nākamā gada modelis.
http://www.totalcycling.com/ProductDetails/mcs/productID/742/groupID/1/categoryID/127/v/

Cena: **** veikalā mazliet zem 100Ls
Svars: **** 880 gr. ar SPD dzelzīšiem
Ērtums: **** sākumā it kā nevisai labi piegulēja kājai, taču mitrums utt. ātri nolika visu pa vietām (der kā uzlietas).
Vizuālais: ***** pietiekami agresīvas un modīgas (no visām čībām patīk vislabāk, tieši vizuāli).
Praktiskums (tīrīt, mazgāt) **** labi tīrās, taču pārāk slapināt negribas, lai nemaina formu. Akmeņi apakšējo plastmasu ir saskrāpējuši, arī virspusē ir švīkas. Nenormāli laba ventilācija tāpēc ja gadās braukt ziemā lietoju Adidas.

p.s. no iepriekšējas pieredzes pirku par 1,5 izm. lielākas (mana kāja 44,5 bet čībām 46)

[quote=fubar]man ir 2 northwave modelji-

IGUANA
http://www.bicycleodyssey.com/brand_imgs/brand_BG_shoes_clothing.jpg

Funkcionalitaate: **** tas ripulis augsheejam savilceejam nav paaraak eerts, ja gribi pievilkt braucot.

…[/quote]
Ieteikums aiziet uz ZZK tur var nopirkt jaunus savilcējripuļus ar visu rokturīti tā lai braucot būtu ērti savilkt vismaz bija tādi piedāvājumā aptuveni 5Ls:) ps es arī kurjerēju ar Northwave Iguana un ir tīri ok.

Kā reiz šodien [2006. gada pavasarī] nopirku savus pirmos klipšu pedāļus un arī kurpes - SIDI Bullet 2. Smukas, zilas, stāv šobrīd acu priekšā uz galda. :)

Parastām kurpēm man nevienām nav 47. izmērs, bet šīm 46. šķita tā kā par šauru, tā kā par īsu, tāpēc nopirku 47. Tad jau redzēs, kas notiks - sarausies vai izpletīsies.

*Piebilde pēc gandrīz 2 sezonu diezgan aktīvas lietošanas dažādos laika apstākļos - kurpes nav sarāvušās, aizdares sistēma darbojas, vīles nav atirušas un zole arī ir vesela. Esmu ļoti apmierināts.

pēc meža uz galda = cool

Velo mantas būs cienīt un godāt! (īpaši jaunas)

Kurā veikalā tirgo SIDI velokurpes?

Es savas nopirku Hawaii

SIDI tikai saraujas, tāpēc ātro žāvēšanu (uz sildītāja vai tml.) neiesaku.

Kādau firmu velokurpes vispār vēl pie mums ir pieejamas un kuros veikalos. Kuras skaitās labākas?