Sveiki!
Ir doma iepirkt paaris graamatas no turienes par ritenjbraukshanu, bet nekad neko liidziigu neesmu dariijis. Varbuut kaads var padaliities ar savu pieredzi iepeerkoties AMAZON? Cik droshi, cik ilgi jaagaida, kaadi apmaksas veidi un, protams, kaadi extra izdevumi (shipping, muita, …)?
Neesmu pircis, bet domāju, ka AMAZON ir diezgan drošs. Šipings grāmatai varētu svārstīties ap 15$. Muita pirms iestājāmies ES nebija jāmaksā, ja grāmatas vērtība + šipings nepārsniedz 50ls.
Kas ir mainījies tagad (pēc iestāšanās ES) īsti nezinu. Zinu tikai, ka FedEx ir krietni pacēlis cenas (par sīkpakas saņemšanu vien 10 ls + pašam jābrauc pakaļ).
Preci sūtot no ASV, tā parasti caur USPS mail atnāk tā … 7 - 14 dienās.
OKz … turiet iikshkjus! Esmu uznjeemies trusiisha lomu. Proveeshu pasuutiit graamatas no amazon.COM (amacon.co.uk un amazon.de cenas ir +30-40%). Kad buus galaa padaliishos ar pieredzi!:)
P.S. “The Cyclist’s Training Bible” pasuutiishu:)
Graamatas no amazon pasuutaamas normaali (peec pieredzes)
Varu padalīties ar savu pieredzi, pasūtot grāmatas no AMAZON.COM
Mans sūtījums nāca 15 kalendārās dienas, jeb 10 darba dienas.
Norēķinājos ar VISA karti.
Izmaksas:
Grāmatu cena
- $4.49 par katru grāmatu
- $4.49 par visu sūtījumu kā tādu.
Sūtījumu pastnieks atnesa mājās, pie sūtījuma saņemšanas nekas nebija jāmaksā.
Es pasuutiiju 5 graamatas. Amazon.com (USA) pati sadaliija to 3 suutiijumos, kaa rezultaataa visticamaak man sanaaca nemaxaat kaut kaadus EU nodokljus, jo katra paka bija ne vairaak kaa 40EUR (Pirms tam zvaniiju uz muitu, pastu par to kaadi papildus nodoklji buus jaamaxaa, bet skaidriibu nekaadu nedabuuju, jo neviens iisti nezinaaju jaunos noteikumus peec iestaashanaas ES).
Pasuutiiju ar 2. leetaako piegaadi. 10$ par pasuutiijumu + 5-6$ (neatceros) par katru produktu.
Labais ir tas, ka tie 10$ man bija jaamaxaa tikai 1-reiz, tas ka 3 suutiijumi tas uz amazon.com reekjina.
Pirms pasuutiit biju izpeetiicjis cenas amazon.co.uk un amazon.de, secinaajumi ir taadi ka no USA ar visiem nodokljiem tikuntaa taas graamatas kuras man vajadzeeja bija letaak pasuutiit, jo peec apreekiniem sanaak, ka tad iziet caur vienaam rokaam mazaak.
Maxaaju arii ar VISA karti.
Prece arii atnaaca aptuveni peec 2 nedeeljaam. Varbuut paaris dienas aatraak
ar debet vai krediitkarteem juus noreekjinaties?
VISA krediitkarti
stavj po boļše i krutji po čašje!zināms arī bible nelasot,pārējais apvārdotāju darbs(smadzeņu pūderēšana velomīļiem)…:))
Cello, teiciens labs, bet razģelšikam (pēc manas saprašanas).
Normālam latvju mtb braucējam tā Training Bible ir visai OK produkts. Man pašam patika. Vismaz lielāka saprašana par procesu notiekti radās. Protams, cik autoru, tik viedokļu. Bija lietas, kur manas domas nesakrita, bet kopā neteiktu, ka zemē nomesta nauda.