ahileja cīpsla

Esmu sastiepis vai samocījis ahilu, neteiktu ka sāp ļoti, bet braukt ir grūti, staigāšanu tik ļoti neierobežo, bet nekas patīkams nav. Vai kādam nav līdzīga ķibele gadījusies un kā var ar to cīnīties, protams tas ka jāaiet pie ārsta man ir zināms pašam. Jau iepriekš pateicos par konstruktīviem padomiem.

man arī laiku pa laikam ahileja cīpsla sagādā problēmas. parasti, kad tiek samocīta ar lielām slodzēm. man tā ir hroniska kaite (vēl no skolas laikiem, kad trenējos skriešanā), parastie ārsti neko Tev neieteiks (nu ok, ieteiks mazāk braukt ar riteni - tas taču nav risinājums, vai ne?). par sporta ārstiem neko nepateikšu. pats tieku galā uz nakti smērējot kaut ko sildošu (piem., capsicam), pa dienu uzsmērēju fastumgelu. treniņos līdz pāriet sāpes mēģinu nebraukt mežā - ripinu pa asfaltu ar zemu pulsu. šogad šitāds “gļuks” jau divas reizes bija - salāpīju pāris dienās.

Tomēr aicinu Tevi manis uzrakstīto neuztvert kā recepti - tā ir tikai mana pesonīgā pieredze, tā teikt - “iz dzīves”. ja pāris dienu laikā netiec ar to galā, iesaku tomēr meklē ārsta palīdzību.

paldies par padomu, man apmēram tādas pašas domas bija (par smērēm utt.) uz liku pa dienu vēl elastīgo saiti un jūtu, ka ir labāk, domāju, ka rīt būs O.K.