Sveicināti!
Manai labai paziņa meklē kādu, kurš būtu gatavs rīt laikā no 9 līdz 12 veltīt 15 minūtes laika, lai izteiktos par to, kā ir velosipēdistam dzīvot Rīgā. Par velo celiņiem, stāvvietām, šoferu pieklājību/nepieklājību. Es pati nudien nevēlos atkal rēgoties ekrānā.
Ja kādam ir ko teikt un nav bailes no kameras, lūdzu zvaniet man 29107779 (Maija) un es sakontaktēšu Jūs ar žurnālisti.
Jautājums ir diezgan steidzams.
Impho jāmeklē starp kurjeriem par kādu samaksu… tie vis-vis-labāk zin velo-dzīvi
Rīgā.
Zini, par samaksu arī vells uz vienas kājas līdz Rīgai aizleks.
Ja ir apzinīgs kurjers, uzstāsies arī par brīvu…
Paldies, atsaucīgs cilvēks ir atrasts un tie, kuri atteicās, neviens neminēja neko par naudu. Bet es labprāt atstāšu šo tēmu nedzēstu, jo mani interesē arguments, kāpēc medijiem būtu kādam jāmaksā, lai tas būtu gatavs izteikties. Nu tā - tīri intereses pēc, jo šāds arguments mani ļoti pārsteidza.
Es tik minēju kurjeru kā variantu, bet viņa dārgais laiks maksā naudu… katrā ziņā nevajadzēja to uztvert tik personiski un uz visiem 100%.
Ir takš uz zemes arī labi cilvēki…
Ok! Tagad pastāsti, KUR? KAD? un CIKOS? varēsim vērot sarunu…
Trešdien LNT raidījumā “900 sekundes” no plkst. 7 līdz plkst. 8.30 - tai laikā.
blin… treniņš…
gan jau pēc tam i-netā ar varēs redzēt. cerams.
Es palūgšu, lai man nogādā to ierakstu un mēģināšu kautkur izvietot, ja nebūs nekur citur dabonams. Parasti jau tos sižetus ap 7.30 parāda.
brrr… par vēlu. Par šito es varētu diezgan loģiskus (hopefully) un RD, domājams (ja viss nav pilnīgi pie kājas) nepatīkamus, vārdus teikt vismaz pusstundu… nu labi, 15 min točna.
:)
burkanbeiņa dzeju TV es gribētu redzēt :)
nu re, vēl jo vairāk žēl, ka nokavēts… :(
sižets būšot kādu citu dienu, jo RD nespējot saņemties normāli pastāstīt par velo plāniem
gaidu ziņu, kad tomēr būs tā pārraide :)
Hhh… nu kā jau parasti… banānrepublika…
Delfin, beidz lamāties, tā ir daudzās citās republikās arī. Varbūt tikai paradīze ir izņēmums.
Alu laikmeta noveerojumi par kaut kaadu nedraudziigumu, esi tolerants un veriigs uz ielas un bus ok.