Vienmēr ir gribējies Cyclocross pamēģināt, bet man ir tikai MTB, shwalbe racing ralph riepas (tubless - tāpēc mainīt šaurākas nevēlos). Jautājums, ar tādām riepām startēt nevaru?
Es nekasos, vienkārši gribu zināt. Ja var, tad var, ja ne, ne :)
[quote=ZIB]Vienmēr ir gribējies Cyclocross pamēģināt, bet man ir tikai MTB, shwalbe racing ralph riepas (tubless - tāpēc mainīt šaurākas nevēlos). Jautājums, ar tādām riepām startēt nevaru?
Lai veiksmīgs vakars.[/quote]
Nolikuma rakstits ka drikst arpus konkurences ,ja busi pirmais paliksi bez balvas.
[quote=millis][quote=ZIB]Vienmēr ir gribējies Cyclocross pamēģināt, bet man ir tikai MTB, shwalbe racing ralph riepas (tubless - tāpēc mainīt šaurākas nevēlos). Jautājums, ar tādām riepām startēt nevaru?
Nolikuma rakstits ka drikst arpus konkurences ,ja busi pirmais paliksi bez balvas.[/quote]
[quote=ZIB][quote=millis][quote=ZIB]Vienmēr ir gribējies Cyclocross pamēģināt, bet man ir tikai MTB, shwalbe racing ralph riepas (tubless - tāpēc mainīt šaurākas nevēlos). Jautājums, ar tādām riepām startēt nevaru?
Nolikuma rakstits ka drikst arpus konkurences ,ja busi pirmais paliksi bez balvas.[/quote]
Skaidrs, paldies par info :)[/quote]
Vienīgi, ja brauksi ar baiku un platājām riepām, tad diez vai varēsi teikt, ka pamēģināji Cyclocross :D
Jāsaka, ka Arvis sagādāja pārsteigumu, biju sagadājis 35cinieces riepas savam 29’, bet nu izrādās, ka varēju negādāt, jo ar baiku nav atšķirības vai braucu ar platām vai šaurām, tāpat brauc priekam :)
Kur tad tas rakstīts?[/quote]
Izrādās Arvis izņēmis to punktu, ka Elites veči brauc tikai cyclocrosa velosipēdiem. Biju šis izmaiņas palaidis garām :)
Tad riepas nav velti pirktas :D
„M-14,M-16,W-16,M-18,W-Elite un M-Elite grupu dalībnieki kuri startē ar neatbilstoša platuma riepām startē ārpus konkurences.”
Vai tas nozīmē ka tiem kam platākas riepas vietas (un punktus) piešķirs pēc tiem kam riepas atbilst ierobežojumam, vai arī ar platākām riepām vispār nekādus punktus nesaņems?