[quote=4Cyclists][quote=Gerids]Lapa izskatās glīti, cenas pieņemamas.
Ja uzņēmējs neveic tīro “kupi, pradaj”, tad vēlu veiksmi ar cerībām kādu dienu ieraudzīt lapas latviešu versiju.[/quote]
Paldies!
Visu ražošanu no A līdz Z veicam uz vietas Rīgā! Nenodarbojamies ar “kupi, pradaj” :)[/quote]
Prieks dzirdēt, tad noteikti NOVĒLU VEIKSMI, kad nonākšu pie apģērba nomaiņas stipri pacentīšos izmanto LV ražojumu!
Gaumigi, man patik. Un kvalitate ari cerams atbilst rakstitajam. Gribu notestet uz so vasaru.
Reali viss uz pasutijumu vai ari ir pieejami vienkarsi melni sorti ka augstak foto? Un ka ar piemerisanu, ir tadas opcijas?
[quote=McDrevich]Gaumigi, man patik. Un kvalitate ari cerams atbilst rakstitajam. Gribu notestet uz so vasaru.
Reali viss uz pasutijumu vai ari ir pieejami vienkarsi melni sorti ka augstak foto? Un ka ar piemerisanu, ir tadas opcijas?[/quote]
Līdz sezonai plānojam ieviest kolekciju tirdzniecībai Latvijas veloveikalos!
Iespējams arī individuāli izgatavot vienu eksemplāru, tiesa, tad tiek piemērota papildus maksa par dizaina sagatavošanu
Cerams, ka cenas būs tādas kādas norādītas 4cyclists.eu. Tad jau pircēju netrūks. Es arī tad iepirkšu 4cyclists apģērbu. Man liekas, ka 40 par kvalitatīviem šortiem un 30 par kreklu vēl ir adekvāts cipars.
Cerams, ka cenas būs tādas kādas norādītas 4cyclists.eu. Tad jau pircēju netrūks. Es arī tad iepirkšu 4cyclists apģērbu. Man liekas, ka 40 par kvalitatīviem šortiem un 30 par kreklu vēl ir adekvāts cipars.[/quote]
Lūdzu neaizmirst, ka cenas ir norādītas bez PVN (tas ir norādīts gan cenu lapā, gan mājas lapā)!
Cerams, ka cenas būs tādas kādas norādītas 4cyclists.eu. Tad jau pircēju netrūks. Es arī tad iepirkšu 4cyclists apģērbu. Man liekas, ka 40 par kvalitatīviem šortiem un 30 par kreklu vēl ir adekvāts cipars.[/quote]
Lūdzu neaizmirst, ka cenas ir norādītas bez PVN (tas ir norādīts gan cenu lapā, gan mājas lapā)![/quote]
Ja Jūs cenas uzpūtīsiet 60 eur par biksēm un 50 par kreklu, tad man nevajag. Vai Jūs cerat, ka latvijas riteņbraucēji patriotisku jūtu vadīti pirks no 4Cyclists vien tāpēc, ka ražots Latvijā?
Ja 4Cyclists (jauna prečuzīme ar pagaidām nezināmu kvalitāti) grib iekarot kautkādu tirgus daļu Latvijā vai eiropā, tad cenas (vismaz sākumā) nevar būt vienā līmenī ar Endura, PearlIzumi, Santini vai Castelli. Tas vienkārši nav loģiski.
Lūdzu neaizmirst, ka cenas ir norādītas bez PVN (tas ir norādīts gan cenu lapā, gan mājas lapā)![/quote]
Ja Jūs cenas uzpūtīsiet 60 eur par biksēm un 50 par kreklu, tad man nevajag. Vai Jūs cerat, ka latvijas riteņbraucēji patriotisku jūtu vadīti pirks no 4Cyclists vien tāpēc, ka ražots Latvijā?
Ja 4Cyclists (jauna prečuzīme ar pagaidām nezināmu kvalitāti) grib iekarot kautkādu tirgus daļu Latvijā vai eiropā, tad cenas (vismaz sākumā) nevar būt vienā līmenī ar Endura, PearlIzumi, Santini vai Castelli. Tas vienkārši nav loģiski.[/quote]
Ja apģērbs ir kvalitatīvs, tad 50 € par biksēm un 40€ par kreklu ir ļoti atbilstoša cena un vēl pluss ka formas ir ražotas uz vietas LV. Protams, tiem, kas savā dzīvē neko dārgāku par 25 € vērtajiem Ķīnā ražototajiem plaģiātiem nav pirkuši, šis varētu šķist dārgi.
Ja 4Cyclists (jauna prečuzīme ar pagaidām nezināmu kvalitāti) grib iekarot kautkādu tirgus daļu Latvijā vai eiropā, tad cenas (vismaz sākumā) nevar būt vienā līmenī ar Endura, PearlIzumi, Santini vai Castelli. Tas vienkārši nav loģiski.[/quote]
Kurā galā tu redzi cenas vienādas ar Castelli vai Santini? :D
feini , feini :)
ieteikums : ieviesiet vienu jau sadizainētu kolekciju ar Latvijas karmīnsarkano / balto / krāsu kompozīciju. Varbūt kādus latvju trakstus neuzkrītoši. Nu tādu kā Latvijas olimpisko komandu tērpus . Ārzemju velobraucieniem varētu būt patriotiski. Nu arī uz vietas var valkāt. man patīk , ka tagad staigā ar latvju rakstu šallēm u.c.
¡Bueno!
Iespēja iegādāties vienu no prototipiem! Pabijis Spānijā un dažas stundas braucis. Pēc šī kreklam un šortiem veiktas nelielas korekcijas.
Šorti M izmēra, 8h TMF Top Skyve “pampērs”
Krekls M izmēra
Vēlams ņemt uzreiz komplektu.
Cena - 40 eiro par komplektu!