Es apsveru domu pāriet no 3x9 uz 3x10.
Bez kādām detaļām nevar iztikt, lai pārietu no 3x9 uz 3x10?
amm, diezgan neloģiska velme
pastāsti lūdzu kapēc šāda ideja radusies?!
Bet vai tiešām vajag?
Kasetes un shiftera
zobrati priekšā ar itkā
priekšējo slēdzi ar vajag jo ķēde šaurāka, bet nu tas tā
kāda velna pēc vajag pāriet?
es saprotu priekšā nomest vienu zobratu, bet aizmugurē likt klāt?
Ķēdi un kaseti ir laiks nomainīt. Šifteri vairāk nestrādā kā jauni un arī vajag nomainīt.
Štruntīgu slēgšanos var nodrošināt arī netīras trosītes, nodilusi kasete, izbeigušies rullīši, saliekta ķepa vai arī pats slēdzis un tā regulējums. Varbūt nav vērts iespringt un savest kārtībā esošo, ja vien vecā grupa nav piegriezusies.
AAa nu tas ir easy jautajums Tev vajag
Ķēdi
Kaseti
Šifterus
Pak parsledzeju
prieksejo parsledzeju
Vai tiesam to velies? :D
Vai tiešam pārejot no 8<->9 vai 9<->10 ir tik liela atšķirība priekšējiem un pakaļējiem pārslēdzējiem? Par aizmugurējo šifteri skaidrs, tur nav variantu.
Es piemēram ziemas ritenim ,kuram ir 8 - ātrumi uzliku 9 ātrumu aizmugurējo pārslēdzēju un nekas. Vasaras ritenim (3x9) pārgāju uz (2x9), nomainot tikai klaņus no (44-32-22) → (42-28), pie tam klaņi domāti 2x10. Ar vasaras riteni gan braucis vēl neesmu, bet nu regulējot viss slēdzās perfekti.
Varbūt eksperti var padalīties ar informāciju kā tad īsti ir ar klaņiem un priekšējiem zobratiem?
Shimano saka, 9 un 10 sistēmu priekšējiem zobrati nav savietojami. Praksē piemēram FSA zobrati skaitās 9\10 speed compatible.
9/10 zobrati izskatās vienādi, vismaz biezums ir vienāds. Vai nesaderība ir tikai Shimano mārketings?
PS IMHO Ja jau ir vēlme tērēties, tad 3x9 konversija uz 2x10 ir daudz interesantāk, tikai tad noteikti ir jāmaina arī klaņi
Rāmi arī būtu vēlams mainīt uz 29", ja klaņus neliek XTR ar lielo zobratu 44, citādāk uz grants šosejas varētu būt par īsu.
Nu es tos 2 zobus no 44->42 nedaudz nokompensēju uzliekot 2.0 riepas vietā 2.4 :)
un ko tas dod, ja velo būs “iegrimis” līdz tiem pašiem 2.2? :)
3x9 iesaku nomainīt uz 2x10
2x5 ir pareizā izvēle.
Jo no 9 vai 10 ātrumu kasetes lielākā daļa braucēju tāpat izm,anto tikai 5 zobratus. :D
Radās jautājums par klaņiem. Vai Shimano 10sp klaņi der 9sp sistēmai? (Ārzemju forumos divējādas atsauksmes, tāpēc gribēju tik skaidrībā) loģiski domājot nekam dižam tur navjadzētu mainīties.
Otrs jautājums ir strp Deori M590 (9sp) un M612 (10sp) abi 3 zobrtu klāņi un cena ir +/- vienāda, taču pēc google atrodamās informācijas vienam svars ir 965g (M590) bet 935g (M612) nav daudz bet cik saprotu tad M612 vidējasi zobrats ir no Alumīnija? Vai vislābāk tomēr izvēlēties SLX klaņus kas itkā ir ap ~895g (gandrīz vidreiz dārgāki kā Deores klaņi ;) ) Cik saprotu pārslēgšanās, kalpošanas mūžs utt. viņiem visiem ir +/- vienāds un atsķiras tikai svars un cena.
Trešais jautājums vai lietojot 10sp priekšējos zobratus ar 9sp ķēdi un sistēmu, būs normāla slēgšanās un viņi nesadils zibens tempa? (tobiš kalpos adekvāti daudzus jo daudzus km )
Shimano Deore M612 40-30-22 ir 869g + bb g=935g
Nu es jau atomātiksi domāju ar visiem BB.
Kāds pieredzējušāks biedrs varbūt var apstiprināt, ka 3x10sp klaņus izmantojot uz 3x9sp sistēmas, lietošanas/pārslegšanās problēmām nevajdzētu būt? Vai arī jāmaina zobrati uz 9sp vai arī tur ir atšķirīgas atstarpes un tad jāmaina šifteris vai vēl kaut kas.
Viss strādā diviem ričukiem divas sezonas 3x10 klaņi uz 3x9 sistēmu
Paldies par atbildi !
Bet gribēju vēl prasīt, vai ar visiem 10sp zobratiem? Un kā ar lietošanu, tie zobrati nedilst ātrāk?