$subj. Ramis teerauda. Aluminija vienaa servisaa bija ar mieru griezt… Bet terauda- nee.
Jeb pratiigak pasham apgadaaties ar shadiem darbariikiem? :)
Iespējams, ka to var izdarīt Arkādijs, zinu, ka viņam ir vītņgrieži centram, bet vai itāļu ir - to gan es nezinu.
Arkadijs ir kaut kur Shmerlja apkaartnee? Ja jaa, tad nevar italju. Cik vareju kantorus atrast, tik apzvaniju jau… Tie shtrumi diezgan pasaliiti… Pashi griezhni maksaa ap 50eur, bet rokturi utt ir stipri saliitaaki… Ja nu nebus nekur, pirkshu griezhnus un parejo naksies pie virpas uzfabriceet pasham, “nabadziiba izpiezh asaras” joks saucas. :/
Piegājiens ne pa jokam… izmaksu ziņā. Vai esi novērtējis, cik tas tavs vecais tērauda rāmis maksā? Pie viena novērtē, vai nav jāmaina dakšas gultņu komplekts, un cik daudz nāksies maksāt par to!
Stulbs jautājums, bet kāpēc Tev vajag tieši itāļu vītni, esmu dzirdējis, ka centrus viņām ir pagrūti atrast.
Ja saksi taa visu verteet, tad vispar nav jegas neko dariit… Ramis ir pietiekami interesants lai pachikatos. Tapat nakotnee gan jau ka salodeeshu kadus ramjus no nulles savam vajadzibaam (patik man ar to nemties, plus veel sanak ar veciem velo padarboties), tad shadi darbariiki tapat ir vajadziigi.
Mani tikai izbrina drusku tas, ka servisos, kuri pelna ar to naudu, ir tik truciigi ar darbariikiem, jo pret vinu apgroziijumu jau tie instrumenti nemaksaa daudz butibaa. Man savam vajadzibam pirkt ir daargi, bet nu hobijiem jau arii naudu nezheelo. :)
Un kads te sakars ar dakshas gultniem? (tie gan standarta un nemaksaa daudz:)).
[quote=Ansis]
Piegājiens ne pa jokam… izmaksu ziņā. Vai esi novērtējis, cik tas tavs vecais tērauda rāmis maksā? Pie viena novērtē, vai nav jāmaina dakšas gultņu komplekts, un cik daudz nāksies maksāt par to![/quote]
Man pat te latvijaa nebija parak gruuti atrast italju centrus… Bet es latvijaa maz ko peerku, a citur izvelee ir visadi, kadus tik vajag. Pashu viitni vajag tapec, ka tadu var iegriezt konkretaa ramii. 1.37 tur nevar iegriezt.
Italis ir ari glabinsh, kad 1.37 ir sabojata.
Paldies, par informāciju!
Paradi rami. :)
[quote=drazzzas]Arkadijs ir kaut kur Shmerlja apkaartnee? Ja jaa, tad nevar italju. Cik vareju kantorus atrast, tik apzvaniju jau… Tie shtrumi diezgan pasaliiti… Pashi griezhni maksaa ap 50eur, bet rokturi utt ir stipri saliitaaki… Ja nu nebus nekur, pirkshu griezhnus un parejo naksies pie virpas uzfabriceet pasham, “nabadziiba izpiezh asaras” joks saucas. :/
Cik zinu tad Arkādijs šo lietu ir darījis ne vienu vien reizi.
A Servisiem nafig ar tādiem darbiem krāmēties,vieglāk un vienkāršāk ir jaunu uzlikt,jo ir darbi par kuriem Tev paparasīs cenu un Tu ar rāditājpirkstu sāksi deniņu virzienā rādīt…
ITA monobloki Lv nav tāpēc ka samēra maz viņus tautai vajag,jo šobrīd visi ražotāji ir pārgājuši uz BSA standarta vītni,bet bija laiki kad Itālijā spīdēja karstāka saule nekā Ķīnā…ir tautas daļa kam tieši šie vecie CrMo rāmīši stipri vairāk priecē sirdi nekā audums+līme…
Nu meginaashu samekleet vinju. Gan jau veel kads kaut kur nemas, jo neticu, ka neviens to te nedara, ej tik un atrodi reizeem.
Un vitnes uzgrieshana, cik man shur tur teica, maksajot ap 6Ls. Loti normala cena.
Bet ja darbs maksaa tik cik shtrums, tad es noperku shtrumus un daru pats… Bija jau man te tiko stasts par cietlodeem- sanaca letak savest laukos kartibaa autogenu un pasham visu salodeet. :(
Par crmo ramishiem- arii esmu viens no tiem, kam patik shie teerauda ramji. :)
[quote=cello]
Cik zinu tad Arkādijs šo lietu ir darījis ne vienu vien reizi.
A Servisiem nafig ar tādiem darbiem krāmēties,vieglāk un vienkāršāk ir jaunu uzlikt,jo ir darbi par kuriem Tev paparasīs cenu un Tu ar rāditājpirkstu sāksi deniņu virzienā rādīt…
ITA monobloki Lv nav tāpēc ka samēra maz viņus tautai vajag,jo šobrīd visi ražotāji ir pārgājuši uz BSA standarta vītni,bet bija laiki kad Itālijā spīdēja karstāka saule nekā Ķīnā…ir tautas daļa kam tieši šie vecie CrMo rāmīši stipri vairāk priecē sirdi nekā audums+līme…[/quote]
Klasiskais 60-70to gadu itaalju U-folderis. :) Jau redzu regulari veel dazhus rigaa ar tieshi tadiem braukajam. :)
Vel iegriezt noteikti varetu Vitas ZZK Imantas veikala.Par cenu CELLO pareizi piemineja.Lai precizi iegrieztu vajag labi macet un labu instrumentu,kas maksa daudzreiz vairak , ka 1reizes iegriesana.
Neesmu skatījies cauri pēdējā laikā, bet detaļas ar itāļu izmēriem plašā izvēlē bija šeit:
http://www.dotbike.com/
Es esmu no viņiem sūtījis. Monobloks droši vien atnāks polsterētā aploksnē, sūtījums Eiropas Savienības robežās, nebūs stipri dārgi.
Arkadijam arii nav italju viitnei, respektiivi, esot, bet nodziiits tas grieznis un vairs derot tikai uzpuceeshanai nevis jaunas griezshanai.
Zvaniju uz ZZK Ulmanjgatvee, tur nebija. Bet nu uzzvaniis shitiem arii… Man jau sportisks azarts radies… :)
Iespejams jau arii ka vienkarshi kadam ir, bet nevelas sveshiem neko dariit- lidziigs triks izradijaas ar veloservisu, kuri man pateica, ka spiekjiem viitnes neesot ar ko uzgriezt- izradijaas, ka esot gan, tikai sveshiem to nepiedavaa… A es tikai cenas gribeju uzzinaat, ja nu kadam neuzgriezhu pa dempinga cenaam. :)
A lai pareizi iegrieztu neko tur ipashu nevajag, pareizi uztaisiits grieznis pats centrejas labi… Konkretaa gadijumaa jau cena maz ko izsaka pat, jo pagaidaam vnk nav kur iegriezt pa vienreizeeju maksu arii…
Tikai ar griezni un stingru roku vari griezt ja liksi monobloku ,ja visu taisisi pa vecam .tad vajag visu instrumentu,savadak var iznak nenoregulesi ass lufti kartigi.
Ta varetu buut. Bet mani tikai monobloki interesee. Bet ar shadu griezhamo var pietiekami preciizi iegriezt, jo sevi centree visu laiku:
ZZK Imantaa ir tikai 1.37 viitnei. BET turpinaaju apzvaniishanu un Velobikeros varot abus iegriezt (es ceru, ka cilveks otraa vada galaa mani pareizi saprata:)).
Kopumaa no shii visa palika skaidrs, ka ar laiku ir jagadaa viss aprikojums pasham tomer… OK, pati iegrieshanas cena ir viena lieta, bet veel naak klaat tacu laika paterinsh visus apzvanot, kamer aizbrauksi, uzreiz tapat neiegrieziis, buus jabrauc veelreiz pakalj… Uz reizeem 5-10 jau saak summari atmaksaaties pasham… Plus nekad nezini vai strums viniem nav sapliisis…
Un veel- viitnes taas ir standarta colliigaas, ja peerc parastaa strumu veikalaa, cena ne tuvu nav tada, kaada taa ir ja shim strumam ir klaat pierakstiits vaards velo. :)
Jautajums sleegts. :)
kādus gadus atpakaļ redzēju katalogu kur autoservisa iekārtu tirgotājs SIA(nos.neatceros)piedāvāja visus Pro štrumus velodarbnīcai.
Tev jāmeklē lietotājs Sturmgevers un pajautā viņam kā to kantori sauca,ja nav bankrotējis.
Varu pasūtīt no Cobra(itāļu ražotājs),bet dārgs kantoris.
Cyclus būs lētāks un gan jau vēl kāds ir atrodams…