28.05.2011. Mežaparkā velobrauciens

2011.gada 28.maijā Mežaparkā notiks velobrauciens par A.Popa un A.Lassi ceļojošās balvas ieguvi.
Informācija: http://www.latvello.lv

interesants sacensību nolikums piedalīties var visi a balvu iegūt tikai sākot no 30 gadiem :)
/paskatas personas kodu/ jāpiedalās :D

pieteikšanās uz vietas pirms starta? segums - 100% asfalts?

2 metalpower
Spriezhot peec latvello lapaa pieejamiem sacensiibu dokumentiem (trases sheema) - jaa, 100% asfalts.
Sacensiibu dokumenti ir atsevishkjs, beediigs staasts.

2 metalpowet, protams, ka ITT būs uz 100% asfalta.
pieteikteis var gan sacensību vietā, gan rakstot/zvanot org-iem.

pag. gada bildes: http://fotki.yandex.ru/users/edgar-riga/album/74736/

paldies!

[quote=Didzis Sulcs]2 metalpower
Spriezhot peec latvello lapaa pieejamiem sacensiibu dokumentiem (trases sheema) - jaa, 100% asfalts.
Sacensiibu dokumenti ir atsevishkjs, beediigs staasts.[/quote]
Didzi varbut piedava palidzibu,jo cik visi zinam tad Latvello darbojas veloentuazisti gados un iespejams kad datorprasmes viniem nav pirma dzives nepiecieshamiba.

ja nepieciešams varu piedāvāt arī savu palīdzību Latvello, ja protams tāda ir nepieciešama :)

Iepriekš var pieteikties e-pasts: purinfo@inbox.lv, tel.26325707; 67211346
(noteikumos norādīta “informācija”)

[quote=nav Imants nav ballīte]interesants sacensību nolikums piedalīties var visi a balvu iegūt tikai sākot no 30 gadiem :)
/paskatas personas kodu/ jāpiedalās :D[/quote]

Tiem, kas līdz šim nav dzirdējuši par kādreiz ievērojamiem riteņbraucējiem A.Popu, A.Lassi, vai nav piedalījušies viņiem par godu rīkotajās piemiņas riteņbraukšanas sacensībās, pāris vārdos paskaidrošu, kāpēc balvu var saņemt no 30.g.v.
Par cik Artūrs Pops un Alma Lassi ceļojošo balvu novēlējuši pasniegt veterāniem, tas ir no 30 g.v., atbilstoši viņu sasniegumiem attiecīgajā vecumā (veterāni) .

[quote=fakeburvis]2 metalpowet, protams, ka ITT būs uz 100% asfalta.
pieteikteis var gan sacensību vietā, gan rakstot/zvanot org-iem.

pag. gada bildes: http://fotki.yandex.ru/users/edgar-riga/album/74736/[/quote]

Paldies. ’
Jā par asfaltēto ceļu.
Informācija: 26325707; e-pasts: purinfo@inbox.lv

[quote=cello][quote=Didzis Sulcs]2 metalpower
Sacensiibu dokumenti ir atsevishkjs, beediigs staasts.[/quote]

Didzi varbut piedava palidzibu,jo cik visi zinam tad Latvello darbojas veloentuazisti gados un iespejams kad datorprasmes viniem nav pirma dzives nepiecieshamiba.[/quote]

Precīzi teikts gados un veloentuazisti ! Par datorprasmi rakstītais man iet pie sirds un pie pirmdienas uzlabo garastāvokli visai nedēļai. Tas ir labi, ka jaunie cilvēki ir tik pašapzinīgi, mērķtiecīgi, prasīgi.
Bet, ja nopietni, tad entuziste esmu tikai es, jo vairs nebraucu , pārējie ir pieredzējuši riteņbraucēji, juristi, datorspeciālisti.
Kas attiecas uz mūsu datorspeciālistu, tad ar izcilību pabeidzis savā specialitātē augstāko mācību iestādi, tagad stažējās Taizemē.

Bet par palīdzību, paldies, mums tā vienmēr noderēs, kontakttelefons 26325707, e-pasts: purino@inbox.lv
Es kā entuaziste vienmēr esmu par to, lai savu darbu uzlabotu un Jums būtu interesanti un pieņemami.

Laikam tiešām Latvello derētu izmantot piedāvāto palīdzību, lai norobežotu trasi, jo brīvdienās pa Mežaparku mēdz ganīties pietiekami daudz tautas (ģimenes ar maziem bērniem, skrituļotāji u.tml.), kas var ievērojami apgrūtināt dalībnieku startus.

Aizpagājšgad tā tauta trasē bija diezgan traucējoša, skrituļotāji, māmiņas ar bērnu ratiņiem un mtb vellapēdisti kas vienkārši brauc trases krustojumam pāri, dēļ tāda viena dabūju toreiz samērā strauji bremzēt, citādāk vieta forša.

ja nebūšu braucējs, tad varu pievienoties zaļā vestītē pafočēt un padzenāt tautu no trases :)

Laipni aicināti, cik patīkami ka ir brīvprātīgie kas atsaucas palīgos lai pasākums izdotos.
Es būšu braucējs. tur jau pieteikšanās no 9:00 un 10:00 tiks iedarbināts pulkstenis.

Aicinām arī brīvprātīgos kas grib klātienē skatīties šīs sacensības, paņemt līdzi zaļās vestītes, un pastāvēt pie trases krustojumiem pasargāt braucējus no pārējās tautas (gājēji, skrituļotāji un tamlīdzīgi) Jo kā zināms nav to cilvēkresursu tik daudz no Latvello.

Paldies par atsaucību, palīdzība tiešām vajadzīga. Lūgums vismaz 30 min. pirms starta, lai paspētu ieņemt pozīcijas.
Pafočēt arī būtu lietderīgi, jo ir mirkļi, kas dzīvē neatkārtojas, un tos tikai šis mazais gudrinieks spēj iemūžināt , pateicoties īpašnieka prasmei saskatīt
Uz tikšanos !

Uz tikšanos rītdien šajā sacīkstē.

Baigi agri, tā varētu arī atbraukt pafočēt…

PS: man motivācija būtu, ja kāds man tur pāris 9sp powerlinkus notirgotu ;), lai vēlāk pa Rīgu nav jādauzās [PM!]