Ir 2007. gada 26. augusta rīts Baldonē.
Es redzu - nāk vīri un sievas likrā un spandeksā.
Un 3. TREK KAUSA posms ir sācies.
Tas tā, pārfrāzējot vārda brāli Peteru.
TREK KAUSA 3. posms Baldones Riekstukalnā notiks nākošajā svētdienā - 26. augustā
visa informācija par sacensībām, reģistrācija, rezultāti un momentuzņēmumi oficiālajā mājaslapā - www.trek-kauss.lv
Gaidam jautājumus, ieteikumus un galvenais, skarbos vārdus par to, kas būtu jāmaina/jālikvidē un jāuzlabo.
jā, par trasi gan gribēju apvaicāties… biju apraudzīt, nu tā ne pārāk jauks izskatās tas posms ar nogāztajiem kokiem. Vai tur būs kāds apkārtceļš vai arī nāksies tiem rāpties pāri? :)
mmm, man gan radies iespaids, ka spiežam uz bikini perfect :D…
bet ja nopietni, kad jūs plānojat skatīt trasi un izlemt par galīgo svētdienas 100% braucamo versiju?
[quote=eliina]mmm, man gan radies iespaids, ka spiežam uz bikini perfect :D…
bet ja nopietni, kad jūs plānojat skatīt trasi un izlemt par galīgo svētdienas 100% braucamo versiju?[/quote]
Nekad neesmu sapratis, kāpēc tik svarīgi vairākas dienas (citiem pat nedēļas) iepriekš zināt precīzu trasi. Sacensību rīts taču ir domāts tam, lai iepazītos ar to… Vēl jo vairāk tur, kur sacensības notiek vairākas reizes gadā (kā tas ir Riekstukalnā).
mairi, cik nu atceros no daudziem iepriekšējiem TREK sacensību rīkotāju komentāriem, tad krosa trasi iesācējiem esot pirms sacensībām jāizmēģina pat obligāti.
Tā kā sevi pieskaitu pie iesācējiem riteņbraukšanā un īpaši tik tehniski sarežģītā disciplīnā kā XC, turklāt pati vairākkārtīgi esmu kūleņojusi Riekstukalnā, tad uzskatu par pilnīgi normālu pāris dienas (vai pat nedēļas) iepriekš izmēģināt trasi un sarežģītākos posmus izbraukt vairākkārtīgi, lai sacensību laikā netraucētu drošākiem un ātrākiem braucējiem, un galu galā lai nelauztu kaklu. Principā iepriekšminētais man ir gana svarīgi, lai painteresētos, kad tad trase tiks nomarķēta.
Turklāt tā šad un tad diezgan stipri pamainās.
Ceru, ka man izdevās izskaidrot vismaz kādu daļu no neizprotamā…
Vai šīs sacensības izpaužas kā vairākkārtīga uzbraukšana riekstukalnā vai arī tas ir tikai viens no elementiem un pārējie 30km ir pa baldones apvidu braucami?