24h Virši-A MTB, 2013

Pēc lielāko Latvijas sacensību kalendāru datiem arī šogad atradām kādu siltu vietiņu priekš 24h MTB 2013. gadam - tātad:
Kad: no 17. augusta - 18. augustam, 2013.
Kur: arī šogad tikšanās vieta Ogre :)

ooo, super, ka viss notiks!

Hmmm kārtējā pērle no SEB orgiem. Speciāli pirms datumu noteikšanas apzināju provizoriskos kalendārus, lai neieliktu sacensības vienā dienā ar SEB, Vivus vai Jūrmalas MTB. Saskaņoju visu LRF.
Un wolā - SEB pārceļ savu Smiltenes posmu uz 18.08. Cepuri nost Japiņa priekša, ka viņš ir izbīdījis tik populāru gonku un ne vienu vien, bet nu kur pazūd cilvēcība un cieņa pret citiem organizatoriem un sacensībām? Jā daba izspēlē savus jokus, bet kāpēc nevar pārcelt sacensības uz brīvu datumu - viņiem vesela sezona pieejama, mums vien jūlija beigas un augusta sākums. Jāņi protams vēl ir brīvi, bet kāds kaifs no 24h MTB, ja pat lampas nevajag. Kurš gribēs braukt pie pirmajām salnām un salt?

Tagad ir variants “Stundu stāvu domādama …” Nav ne jausmas, atstāt datumus un neko nemainīt un priecāties par tiem dalībniekiem, kas atbrauks. Vai pārcelt uz … kaut kurieni - tik nav ne jausmas uz kurieni. Un vai vajag?

Uztaisi salīdzināšanu visiem 2012. gada dalībniekiem cik no viņiem braukuši SEBā? Varbūt situācija nav tik traka, jo dalībnieku auditorijas atšķiras. Otrkārt, tas tomēr ir SEBa 5. posms, kad koridoru problēma daudziem jau atrisinājusies.

…jau vakardien tev zvanīju…
Negribu būt tas ļaunais, kas maisa kārtis citiem, bet “velkot segu” uz savu pusi saku - liec pēc nedēļas (24-25.augusts)
Gribās taču arī man vienreiz to 24h izgaršot!

Nekur nekas nav jāpārceļ. SEB koridori - tas tak nav nopietni…

Ja nāktos izvēlēties, man vairāk gribētos braukt 24h kā SEB Smilteni. Bet, ļoti priecātos, ja šādi nebūtu jāizvēlas–ja sacensības būtu dažādos datumos.

Stingri balsoju par 17.-18. augustu, jo vasara(ari augusta beigas) jau aizplanotas!

Arii uzskatu, ka dalibnieku auditorijas varetu but pietiekami atshkjirigas, lai SEB paralelitate neatstatu nekadu ietekmi.

nu varbūt tad 16 - 17?
5dienu varētu priekšniekam izlūgties brīvu un tie specīgākie, kas dikti gribēs startēt SEBā, pēc nelielas atjaunošanas 6dienas vakarā, varētu mēģināt 7dien statrēt SEBā. :)

Šī doma man patīk. Tāpat pirmdien pastrādāt nevar pēc 24h/12h, a tagad būs visa svētdiena atpūtai.

salīdzināšnu bija uztaisījis averza par `11 gadu: Skaitlis aiz uzvārda norāda, cik SEB posmos cilvēks ir piedalījies.
No vīriešu solo top 10:
Vilnis Klinovičs 7 (2. vieta 24h)
Deniss Evarts 5
Juris Sniķis 7
Daniels Skrūzmanis 6
Pēteris Caune 6
Aleksands Kapralovs 6
Jauktie pāri:
Jānis Kaupe 6 (1. vieta 24h)
Sarmīte Patmalniece 7 (2. vieta 24h)
Jānis Vasiļjevs 7 (2. vieta 24h)
Vīriešu pāri:
Reinis Avens 7 (1. vieta 24h)
Artūrs Vikmanis 7 (2. vieta 24h)
Jānis Cīmurs 7 (2. vieta 24h)
Vitālijs Seržans 7 (3. vieta 24h)
Guntars Orlovskis 5
…neapvainojieties, četrinieki, man vienkārši apnika…
bez tam vēl topā bija vismaz 2 leiši

Es viennozīmīgi par nepārklāšanos ar SEB, braukšu kaut rudenī :)

Ja nepārklāsies, tad varbūt arī es apsvēršu domu piedalīties 24 h /cīņā pašam ar sevi/
p.s ne tikai braucējiem šis pasākums ir aktuāls, bet gan arī draugiem un paziņām. Pats nebraucu 24 h, bet atbalstīju Velomens un vitamiins_xc :)

Priekšlikums 24h pārcelt uz Smilteni ,nemainot datumus-cik tur tā darba pēdējo aplīti 24niekā paķert no SEBa !

Tas protams nav smuki no seba puses,bet man liekas,ja 24h notiks 24-25 aug. Tad tas ir istais datums 24h sacensibam. Datums un laiks sakrit.;)

vienu no pirmajiem gadiem 24-25. augustā jau notika, nebija ne vainas, lielu starpību nejūt arī no tumsas ilguma viedokļa. es teiktu ka varētu teisīt tajos datumos. Varbūt kāds zin kur pa lēto uzbliezt pāris lielus plakātus ar paziņojumu par gonku un pielikt netālu no pāris SEBu konku startfiniša. Es piemestos.:D

Hihi baidos, ka tie ātri tiktu likvidēti, ja vien pie plakātiem nepiesietu pa kādam niknam sunim

… bet tas uzvedināja uz labu ideju, dalīt reklāmas lapiņas par sacensībām pirms starta :) Es tak tā pati uzzināju, ka notiek tādi kā MTB Maratoni (tagadējais Vivus).

Pats jautrākais, ka uzrīkojot aptauju starp pērnā gada dalībniekiem viedokļi pagaidām dalās 50/50 :) vieni brauks SEB, citi priekšroku dod 24h MTB, vēl daļai 24-25 datumā citi pasākumi plānojas :))

Un es cilvēkus redzēšu, nevis sēdēšu mežā ar fotoaparātu :D

Nav starpības vai likt reklāmas plakātu sacensību centrā vai kaut kur trasē. Dalībnieki tāpat redzēs.

Agha un vēlams tuvāk no starta pie kāda kalna, kas visi lēnā zosu gājienā iet augšup. Reklāmu iekārt kokos, lai cilvēkiem būtu ko palasīt :D

Var jau ierunāt un pie kalna skaļi atskaņot :)

Zināms, ka SEB MTB organizatori šogad ir sagādājuši “pārsteigumu” un pārceļot sacensības, ieplānojuši Smiltenes posmu tajā pat laikā, kad plānotas 24h Virši-A MTB sacensības.

Izsverot visus plusus un mīnusus, un pats galvenais pieturoties pie savas pārliecības, esam nolēmuši:
sacensības nepārnest un atstāt iepriekš plānotajos datumos no 17. - 18. augustam.

p.s.
Paldies visiem pērnā gada dalībniekiem, kas dalījās ar savu viedokli attiecībā uz sacensību pārnešanu vai atstāšanu tajos pašos datumos. Domas dalījā līdzīgi 50 uz 50 :)