Tā kā ir salīdzinoši maz sacīkstes, kas mani reāli interesē, un laiks parasti tiek plānots uz priekšu, tad jautājums:
Vai šogad maz ir paredzētas 24h mtb sacensības Ogres zilajos kalnos vai arī kur citur?
Kalendārā info nav, viņu mājas lapa arī nedarbojas. Iespējams esmu kādu info palaidis garām, vai arī uzprasos te par ātru, taču ļoti interesē.
Es tieši gribēju taisīt tādu postu, un šo to pie Eestiem esmu uzracis… dalībnieku maz, ceņiks diezgan liels.
LV nebūs gan jau ka… ja vien paši kaut ko neiesāksim…
No “Par stipru Latviju”:
[quote]Kristine, 13. maijs
Sveiki!
pagājušo gad viens no mūsu kolēgiem šo pasākumu organizēja,bet viņš jau pusgadu kā uz Ventspili pārcēlies,tāpēc paši mēs nerīkojam[/quote]
No 24h MTB Eesti:
[quote]vahur@nelson.ee
Sure, all Latvians are very welcome. I will make small intrduction of race in english this week and share it with You[/quote]
Vai ir kāds links no EE? Kāda viņiem tā trase?
Bet EE nav pašmāju, un diezvai tur var noķert tādu atmosfēru un sajūtas kā šeit.
Kādam taču ir jāorganizē, kaut vai paceļot to dalības maksu. Noteikti dalībnieki jau atradīsies.
Varam neoficiāli vienīgais… ;)
Jānoalgo kāds kas laikus fiksēs. pārējais uz katra godaprāta.
EE: http://www.sportinfo.ee/sportevent/task/rules/id/1066/lang/3/
No vo! Kā gan bez 24h MTB?
Tad, ja neviens neuzrodas ar pieredzi organizēšanā - varbūt tiešām varam salasīt gribētāju pulku un noorganizēt paši. Uzprasīties uz tēju pie cilvēkiem, kam ir pieredze šajā jautājumā un noskaidrot no kura gala vērsim pie ragiem jāķeras?
Daudz jau tur nevajag - vienu uzņēmīgu cilvēku, kas bišķu drēbi pazīst. Bet šitā lieta ir deficīts.
Nu es tagad sēžu un apsveru tādu ideju, ka varētu aš iemēģināt roku, bet dziļā vienatnē šaubos vai tas izdosies. Ja uzrodās kompānija, kas varētu palīdzēt i varētu mēģināt.
Re kur Baltais ir orgs (!?)… nakts brauciens ta būs OZK… pa tām pašām takām gandrīz. Ir no kā info paņemt.
Nu es tagad sēžu un apsveru tādu ideju, ka varētu aš iemēģināt roku, bet dziļā vienatnē šaubos vai tas izdosies. Ja uzrodās kompānija, kas varētu palīdzēt i varētu mēģināt.[/quote]
Ir jau gan baigi vēls, bet mēģināt jau var. Kaut kādu aizmuguri jau vajag (Trek, Sportlat vai kāda cita organizācija, kas sasitīta ar velo vai velo mačiem), jo savādāk jau būs vien tāds pārgājientusiņš . Visi taisa pamatā tikai seriālus, bet gandrīz vienīgos alternatīvos mačus esam aizlaiduši pa skuju taku.
Ja ir orgs un aizmugure, tad es varu pieslēgties ar kaut kādu nelielu finansi Ls300 - Ls 400. Daudz tas nav, bet tas ir kaut kas.
Parušināšos, apjautāšos 360 grādu rādiusā, pastīsiemies, kas sanāks vai nesanāks …
Vienīgi kuros datumos ta tagad var iespraukties? ~20-21. augusts?
Pernā gada rikotāji ( Parstipru.lv ) man teica, ka uz šo gadu vel nav izdevies sameklet atbalstītājus, bet par cik no tautas ir vēlme pēc šī gonkas, tad viņi vēl meklē, un būtu pateicīgi ja kāds arī piepalīdzetu ( piemēram uzņēmumā kurā strādājat paintresētos vai nav vēlme ko tadu atbalstīt).
visus priekšlikumus var sūtīt uz e-pastu:
juris.kokainis@sacensibas.lv
vēl priekšā 2 mēneši, varam pagūt :)
Man jautājums, kāpēc tieši 2 mēneši? Septembris/oktobris arī gana silts un jau samērā tumšs - more fun.
Laba ideja par septembri. Paskat un 3-4. septembris ir pilnīgi tukšs un ap 1. septembri vienmēr laiks ir saulains, cik atmiņa neviļ, jo vienmēr skolas stadionā nācās cepināties saulē un klausīties direktoru runās :)
Un ja naktī vēl uzlītu būtu vēl jautrāk :)
4.septembris Vienības brauciens
Es par. Labāk augusts, lai nav naktī ar pufaiku jābrauc.
… vai 16.,17. jūlijs :)
Īstenībā iesaku tomēr apdomāties par tiem rudens mēnesīem, jo Oktobrī nakts būs tik gara, ka viss brauciens noritēs tumsā… Dažiem tas ir " more fun". Citiem gribas " more sun" …
karogu rokā un uz priekšu!
Es arī biju domājis aizsākt šādu topiku un esmu gatavs palīdzēt (savilkt lentas? :) ), cik nu iespējams, protams, ja datumi labvēlīgi.
Tie kas pēdēo mēnesi nav rbaukuīs OZK vai 14h trasi, ņemiet vērā ka liela daļa trases ceķu ir uzarti. Protams, ar katru nedēļu uzartie ceļi pieblietējas, un cerams līdz Jūsu plānotajam augustam būs ok.
Otrkārt - OZK dabas sargi (un arī še pat iekš xc.lv esošā Antuanete) ir pielikuši lielas pūles, lai nospraustu jaunus velo celiņus. Tādēļ jebkuras aktivitātes vajadzētu saskaņot (Citādi nākošos gadus, pat ar visiem mega-sponsoriem, var vispār nelaist mežā dabu postīt).
Nav obligāti jārīko Zilajos kalnos. Ir pietiekami daudz vietu, kur ierobežojumi ir daudz mazāki. Riekstukalns, Ozolkalns, Smiltene, Baloži, un ne tikai- vietas ir pietiekami. Ticamākais, ka tur, no kurienes nāks entuziasts, kas ir gatavs rīkot.