Kalpax tā aizrāvies ar organizātoru pamācīšanu un nav pamanijis, ka neatrodas Japiņa lapā. Nekas, gan jau pāries, bet vērtīgos padomus izsniegt vienalga bezcers - velo.lv neviens tos nesadzirdēs.
Par gonku mans vērtējums ~ 3+ (pec 5 ballēm). Nenoliedzami organizātori cenšās, bet . . . 7 km aplis 99%dalībnieku bija svēdienas rīta pārsteigums. Man traucēja, tas, ka bija sarežģīti apdzīt, optimālās taciņas iebrauktas šauras, ja nolec no tām, tad pabraukt neiespējami. Visā trasē 3-4 interesantas vietas, pārējais laiks paiet pārvietojoties pa nepievilcīgiem ceļiem. Pēc manām domām Siguldā varēja atrast interesantāku trasi
P.S. Sumināts KURJERS ar pirmo “lielo” uzvaru!
Pilnīgi piekrītu trase bija mazliet garlaicīga.
Labās lietas - 1.serpentīns
2.upītes pārverēšana un uzreiz kalns
3.garais nobrauciens
Nu šķiet ka MLc nemaz nav žēl sava riteņa. Es nemaz neuzskatu ka ūdens šķēršļu pārvarēšana ir laba lieta, vismaz ne ķēdai un rumbām.
To Bergamont: www.velo.lv šobrīd nevar paskatīt nolikumu, neaceros, kā tur raxtīts- starta vieta pēc pēd. posma vai pēc kopvērtējuma. Loģiskāk laikam būtu stāties pēc kopvērtējuma, jo:
- Tas būtu objektīvāk;
- neliela godīga priekšrocība tiem, kas brauc visus posmus.
Nolikumā par Tautas klases starta koridoriem bija rakstīts: pirmajā posmā-pēc brīvas izvēles, nākamajos-pēc kopvērtējuma rezultātiem. Siguldā iznāca, ka kopvērtējums veidojās tikai no iepriekšējā posma rezultātiem. Manuprāt pareizi un ļoti taisnīgi- ja esi braucis iepriekš, neesi nogulējis un pieteicies laicīgi, nav jāsaspringst startējot no pēdējā koridora. Vēl viena mācība no Siguldas - ja pat kopvērtējumā (iepriekšējā posmā) esi labā vietā, neatliec pieteikšanos uz pēdējo brīdi - Organizatori tev vietu tavā starta koridorā nerezervēs, brauksi no beigām.
Es tiešām kautko palaidu garām, un Siguldā Tautas klasē bija koridori???
Laikam gan buusi kaut ko palaidis garaam, jo koridori bija. Staashanaas saakaas 1315, bet briidi kad visus salaida kopaa, gan nepamaniiju
Jā, Siguldā Tautas klasei bija ne tikai koridori, bet ari kontrole no mūsu UCI Komisāres lai attiecīgajā koridorā nepiederošie tur neatrastos.
Tas priecē, nākošreiz būšu modrāks
Par ūdens šķēršļiem: tas taču katrā “gonkā” ir saldais ēdiens! Labām rumbām un saeļļotai ķēdei tie neskādē, bet sliktas, kā zināms, nav ko žēlot:)!
Koridori BIJA, kopā visus salaida ap 5 min. pirms starta. To gan pamanīju, ka pie ieejām koridoros tiesneši, kuri reģistrēja startējošos, nebija visu laiku. Patiesībā vajadzēja strikti noteikt starta slēgšanas laiku, tad būtu mazāks bardaks.
Te Tev pilnīga taisnība, tikai neviens nepateiks cikos būs precīzais starts, kas savukārt būs atkarīgs no Sporta klases astes gala braucēju blīvuma.
Felix rakstīja: Labām rumbām un saeļļotai ķēdei tie neskādē, bet sliktas, kā zināms, nav ko žēlot:)!
Vajadzētu gan zināt, ka labu ķēdi gan vajadzētu žēlot, jo smiltis + ūdens = īsu mūžu ķēdei.
Par smiltīm un ūdeni, protams, ir skaidrs un taisnība, bet ar to ir jārēķinās, braucot XC. Nobrauc, iztīri ķēdi, un sirds mierīga. Ja negribas deldēt detaļas, jākar ričuks uz nagliņas, nevis jābrauc:)
BTW, jo labāka ķēde, jo ilgāk tur- arī smiltis un ūdeni:), pie tam starpība vidējā kilometrāžā, piemēram, starp HG 50 un HG 90 ir kādas 3 reizes.
Tādas lietas nevar salīdzināt HG 50 ir uz 8oņiem ātrumiem, uz 9 sākas no HG 53, un ja nobraukt varētu 3X ilgāk, tad kāpēc gan visi neliek, jo viņa taku nav 3X dārgāka. Ta kā salīdzini lietas, kuras var salīdzināt.
Sorry, pirkstiņi notrīcēja:) Bija domātas HG 53 un 93, tie iepr. cipari drusku ož no vecuma. Bet 8 ātrumu ķēde takš ir IG-xx, vai arī es maldos?
Nu kāda starpība. Ar netīru ķēdi shā vai tā es nebraucu, un sava tehnika ir jāmīl, ja gribi lai nepieviļ. Vismaz es cīnījos ar sevi un trasi, nevis ar tehniku.
Par to jau arī bija runa:) par tehniku domāsim pirms un pēc sačiem!
Kāpēc uzreiz tā, ir mazliet žēl? Bet tas jau piederas pie labām, interesantām sacensībām, kad ir pārbaude gan savām fiziskajām un psiho pējām, gan tehniskajai gatavībai. Domājams lielāka ķēdes čakarēšana būtu dubļainā laikā, bet tas jau kā lietus treniņā caur peļķi izlaist.
Dažreiz ir dzirdēts teiciens push to the limit , nu lūk viss ir jāpārbauda uz galējām slodzēm!! :)
Ja naudu nav kur likt, tad ir vienalga, bet ja kā pag. gadā pēc Lemānas vajadzēja mainīt visu, tad tā ir kā ir. Jo arī bremžu kluči tur turēja tikai vienu apli.
Pag, pag nevaig te ar Lemānu, Monu vai VX salīdzināt. Mēs spriedelējam te par cross-country. Ja man vacātu vai braukšu piedz. gonkās ar šito velo - es viennozīmīgi teikšu nē. Katrai nodarbei un vedam vajadzīgs savs aprīkojums.
Dzirdēju šogad vertikālē bija jāpeld pāri Salacai, nu protams ar visu velo. Tika noslīcināti 3-4 velo, precīzi nemāku teikt. Un vai būtu objektīvi tur braukt ar kādu laba līmeņa XC velo. Nu nē taču! Tāpat jau arī ar pārējiem piedzīvojumu sačiem.