ceru, ka drīzumā tiks publiskots SEB kalendārs, bet pēc pašreizējām ziņām TREK un SEB nepārklājas.
Elion arī ņēmām vērā, bet ar vienu posmu sakrīt, jo pēdējo posmu vēlamies taisīt sestdien un pēc tam arī sezonas noslēguma pasākumu, lai svētdiena brīva :)
Tas ir tieši labi, ja nekļudos, kādreiz visi(abi) posmi bija sestdienās. Var normāli no kādas 300km attālas vietas atbraukt mājas un vēl laiks atpūtai līdz pirmdienai paliek.
O, šo ziņu biju palaidis garām. Lieliski! Kaut nu viss izdotos un realizētos dzīvē!
Tagad būs alternatīva SEB’am ko draugiem likt priekšā. Pietiekoši liels posmu skaits, lai būtu lielāka interese savstarpējos mačos cīnīties par punktiem. Mazāk cilvēku distancē. Garākas trases.
Tagad mani neskar, ka būs sestdienās, jo tikšu, jo nākošajā pusgadā vairs nebūs lekciju. Bet pret sestdienām varētu būt tie, kam ir studijas, jo mūsu fakultātē mācības ir sestdienās, tā, lai varētu pa nedēļu strādāt, tad nu ir obcijas bastot lekcijas vai piedalīties :)
Prieks īstenībā, ka Trek kausam būs vairāk par trīs posmiem un viens notiks manā dzimtajā pilsētā :)
5+ posmi !!! Novēlu jums daudz daudz braucēju, bet ne vairāk kā pusi no SEBa; tad sāktos štoperi, drūzma, astes gala mutes brūvēšana utt. Es ceru, ka SPTAV+ paliks tāds, kur visi varēs mierīgi izmīt pa šaurām un tehniskām takām, cienot vienam otru, un kā tas ir bijis līdz šim.
P.S. Galvenais, lai LV ar Ozolkalnu nepārklājas :)
prieks par Jaunā gada repertuāru -lai izdodās organizētājiem un dalībniekiem ! No sezonas tā īsti negribētos atvadīties bez tradicionālās dubļainās sniegpārslas ,arī 24H nometnē tāds aizdomīgs klusums , - varbūt briest latviešu Haanjai ?
5 posmi ļoti labi. Es ar par to ka sesdienās un tad nav jāuztraucas par pārklāšanos- sesdien nobrauc TREK un ja ir svētdien SEB tad nobrauc svētdien SEB. Svarīgi , lai Sportlat vēl neiekrīt vienā nedēļas nogalē.
trek ar seb diez vai konkurēs dēļ grūtības pakāpes. Šogad garajās trek distancēs man liekas ka bija ne vairāk kā ap 200 braucēju. Tā trek trases grūtības pakāpe tomēr daudz augstāka ( te es runāju par seb tautas klasi). Savukārt braukt īso trek distanci, nu kaut kā atkal tomēr ir par maz 25 -30 km. Kuro reizi jāsaka - būtu kā igauņos - grūtības pakāpe pa vidu starp seb un trek, garums 50 līdz 70 km , nemaz nerunājot par dragreisu, kas notiek seb pirmajos kilometros.