rezervējiet laiku.
Informācija sekos.
rezervējiet laiku.
Informācija sekos.
Laiks jau rezervēts, tikai kam citam :(
Jā, es arī varētu par datuma tēmu paraudāt :/
hmm, vai tiešām gribat novembrī?
Laika jau velk uz to, cerams ka nebūs sasodīti auksts :)
Ja nevar 24.oktobrī, tad arī novembrim nav ne vainas. Lai tik ir kur pēc tam apsildīties:)
Panjem tak kādu karstu igauņu puiku pie sāna lai ir :)
Arī gaidīju datuma nomināciju šim pasākumam, bet parasti jau bija oktobra 2.nedēļa (nu laikam šogad sanāktu 10. vai 11.oktobris), tad tak Mairim laikam kāda jubileja bija, vai ne tā? Ja jau meitenes lūdz, tad varbūt labāk tiešām tajā 24.10?
Jā, jo ko tad tur braukt, ja nebūs meiteņu?
pirmā doma jau bija rīkot 17.10., bet par cik Valmierā ir gonka vai tas netraucēs abiem pasākumiem?
Jā, tik tiešām sākotnēji bijām domājuši 17.oktobri, bet tajā dienā Cello organizē mačus Valmierā. Mēs - apisti - negribam traucēt valmieriešiem. Bet kā teiksiet - ja jūs neesat ieplānojuši Valmieru, tad laižam. Mēs ar Balto arī 17.10. būsim Apē.
Nu es jau bez meitenēm nekustu no vietas …
a kas 17-aja Valmiera?
Oo 17.tais?! Būtu man feins dzimumdienas pasāciens! :)
nu re Mairi - nosvinēsim visus pelnītos svētkus un panākumus kopā :)
Nu tad 17.oktobrī Baltais, es un vēl daži čaļi gaidīsim jūs Kornetos. Plkst. 11.00 dosimies “piecpadsmit ezeru velobraucienā” pa Latvijas un Igaunijas meža ceļiem un takām. Kā jau no nosaukuma var nojaust, mūsu mērķis atrast un izbaudīt jaunas vietas Ziemeļvidzemes augstienē apmeklējot 15 skaistus ezerus. Kopējais distances garums varētu būt 60-80km. Šī ir tā reize, kad var piebiedroties arī mazāk pieredzējuši velobraucēji, jo jebkurā brīdī distanci var saīsināt un atgriezties Kornetos. Tur Ievas ezera krastā varēsim nomazgāties pirtī, izpeldēties ezerā un uzēst līdzi paņemtos gardumus. Jārēķinās ar simbolisku maksu par pirtiņu vai dušām…
Laiks būs labs, bet, ja zemi klās pirmā sniega sega, tad braucienu pārcelsim uz 2012.gadu.
Jau gadu gaidu šo pasākumu, pagājušajā gadā nesanāca, vēl tikai jāpierunā draugs lai atsakā no no Valmieras krosa sacensībām, šodien tika uz pjedestāla, draši ka iepatikās, vēl jo vairāk ka uz pirti, apstākļu spiesti nepalikām.
P.s. ja pārrunas būs veiksmīgas, piedāvāsim kvalitatīvu transportu līdzbraucējiem no Cēsīm, Smiltenes arī Siguldas.
Tad 17. datums?
Trops, vai tajā kvalitatīvajā transportā būtu vieta 2 + 2 velo ???
[quote=mairis]Nu tad 17.oktobrī Baltais, es un vēl daži čaļi gaidīsim jūs Kornetos. Plkst. 12.00 dosimies “piecpadsmit ezeru velobraucienā” pa Latvijas un Igaunijas meža ceļiem un takām. Kā jau no nosaukuma var nojaust, mūsu mērķis atrast un izbaudīt jaunas vietas Ziemeļvidzemes augstienē apmeklējot 15 skaistus ezerus. Kopējais distances garums varētu būt 60-80km. Šī ir tā reize, kad var piebiedroties arī mazāk pieredzējuši velobraucēji, jo jebkurā brīdī distanci var saīsināt un atgriezties Kornetos. Tur Ievas ezera krastā varēsim nomazgāties pirtī, izpeldēties ezerā un uzēst līdzi paņemtos gardumus. Jārēķinās ar simbolisku maksu par pirtiņu vai dušām…
Laiks būs labs, bet, ja zemi klās pirmā sniega sega, tad braucienu pārcelsim uz 2012.gadu.[/quote]
vai smiltenieši ar var piedalīties ? vai šamējiem uzlikts veto par dro…šanu :)