Nākoshgad Baložos trase buus pamainiita, tāpeec, ja ne piecas, tad vismaz pāris reizes noteikti buus jāāizbrauc.
Ticamāk, ka Baltijas kausa posms ir augusta beigās, jo no 13.-15. jūnijam notiek Latvijas olimpiāde.
Baltijas kausa plānošanā laikam tā kā ieviesta viena neuzmanības kļūda - tā nu gadījies, ka aizmirsās iekļaut arī kādu posmu Lietuvā! Nepamanīja!
Tā ir, kad kartē neskatās! :)
[quote=LOOK]Kungi, Jūs k-ko jaucat. Smiltenē būs SEB pēdējais posms un vienlaicīgi Baltijas kausa 3. posma ieskaite.
Līdzīgi (2 sacensības vienā) būs SEB Krimuldas posms un LČ maratonā. Savukārt Apē (12.jūlijā), būs 3 sac. vienā dienā un nākamā dienā motokross utt.[/quote]
Kur Tev tāds info ? Cik es zinu solījis viņš bija, bet pārdomājis !
Redz arī Japiņš Smiltenē pēdējā posmā teicis, ka posmu vajag novirzīt vēlāk rudenī, jo tai laikā notiekot pasaules čempis un mūsu "spicie"braucēji ( vesals viens gabals), kurš novaļija no grupas, netiekot .
Varēja jau Smiltenē posmu rīkot ap ziemassvētkiem, tad varbūt nebūtu jāmīcas pa dubļiem, būtu uzsalis. Un pie tam tiek rīkots kaut kāds mistisks Baltijas pasākums uz kuru nu trauksies igauņu un leišu tūkstoši :)
Bet vot Ogre ir sevi sen pierādījusi, viņiem lūk SEB posms vasaras vidū! Kaut kas te nerīmējās .
Smiltenes org. vietā es Aģentūru ar 120 % izpildi sūtītu uz igauniju rīkot pasākumus( ko viņi arī darīs ), tad rezultāts būs par visiem 200 % un arī $ augtu kabatā.
Pašiem smilteniešiem vajag sarīkot atsevišķu pasākumu sev vēlemā laikā un vietā, nevis dejot pēc Aģentūras stabules, par to saņemot nieka grašus, bet visu lielāko darbu izdarot viņu vietā.
Man subjektīvais viedoklis - braucējiem Smiltenes posmu VAJAG!!! man tas vienmēr ir bijis mīļākais posms SEBā (pat mīļāks, nekā Kandavas posms pirms 3-4 gadiem, kad aplis bija īsāks un tehniskāks). un es pieļauju, ka manam viedoklim varētu pievienoties daudzi velobraucēji.
Pievienojos . . . Smiltenes SEBs bija ļoti labs šī maratona nobeigums
- anlens
[quote=anlens][quote=LOOK]Kungi, Jūs k-ko jaucat. Smiltenē būs SEB pēdējais posms un vienlaicīgi Baltijas kausa 3. posma ieskaite.
Līdzīgi (2 sacensības vienā) būs SEB Krimuldas posms un LČ maratonā. Savukārt Apē (12.jūlijā), būs 3 sac. vienā dienā un nākamā dienā motokross utt.[/quote]
Kur Tev tāds info ? Cik es zinu solījis viņš bija, bet pārdomājis !
Redz arī Japiņš Smiltenē pēdējā posmā teicis, ka posmu vajag novirzīt vēlāk rudenī, jo tai laikā notiekot pasaules čempis un mūsu "spicie"braucēji ( vesals viens gabals), kurš novaļija no grupas, netiekot .
Varēja jau Smiltenē posmu rīkot ap ziemassvētkiem, tad varbūt nebūtu jāmīcas pa dubļiem, būtu uzsalis. Un pie tam tiek rīkots kaut kāds mistisks Baltijas pasākums uz kuru nu trauksies igauņu un leišu tūkstoši :)
Bet vot Ogre ir sevi sen pierādījusi, viņiem lūk SEB posms vasaras vidū! Kaut kas te nerīmējās .
Smiltenes org. vietā es Aģentūru ar 120 % izpildi sūtītu uz igauniju rīkot pasākumus( ko viņi arī darīs ), tad rezultāts būs par visiem 200 % un arī $ augtu kabatā.
Pašiem smilteniešiem vajag sarīkot atsevišķu pasākumu sev vēlemā laikā un vietā, nevis dejot pēc Aģentūras stabules, par to saņemot nieka grašus, bet visu lielāko darbu izdarot viņu vietā.[/quote]
Vēl piebildīšu, ka pēc mana info, Smiltenes posma laiks netika saskaņots ar organizatoriem, tas tika pieņemts vienpersoniski un jūs jau nojaušat, kas to izdarīja.
Jā, Smiltenes posma trase ir ļoti interesanta. Tiesa, personīgi man nepatika, ka pēdējais posms notiek tik vēlu rudenī. Tagad viss ir kompaktāk.
Un ko mums būs darīt 2008.gada 28.septembrī? Visus gadus vēl kopš Vichy laikiem un MTB kustības pirmsākumiem Latvijā, nedēļu pēc Tartu RM septembra 20 tajos datumos ir bijis Smiltenes posms, bet oktobra pirmajā svētdienā Alūksnes Tempļa kalns. Tā teikt, nemainīgas vērtības. Un kas tagad? Dēļ Rietumu bankas jampapiņiem ir sačakarēts vienmēr SEBus noslēdzošais posms. Smiltenes posma daudzo sabiedrisko organizatoru vietā es krietni padomātu par tādu attieksmi.
- vel japagaida, vai tas Toyota Baltijas kauss vispār būs.
- ja būs, jūnijā, nevis augustā, jo Elion Cup rakvere notiek 31.08.
Kārtējo reizi Japiņš grib paēst no visām silēm reizē. Iecelt piķi gan no SEBa gan tā Baltijas kausa. Tomēr šoreiz ir pamatīgi nošauts garām, jo pat pieņemot, ka Smiltenē tāds Baltijas kauss arī notiks, vēlā datuma dēļ (dubļi, lietus) atbrauks maximums 300. dalībnieki. Tā ka galasānā tur nebūs ne smuku, skatāmu un braucamu gonku, ne arī Japiņam lielā piķa. Ņemot vēl vērā lielās brīvprātīgo fanātu grupas atbalstu sacīkšu organizēšanā, šis ir no cienījamā Japiņa puses visīstākais spļāviens smilteniešu sejā. Vietā, kurā aizsākās MTB maratons, nu nebūs posma, vai tai aģentūrā vispār kāds vēl draudzējas ar prātu? Jebšu šeit atkaliņ notiekās kaut kādas aizkulišu spēlītes, par kurām mēs neko pat nenojaušam? Un visvairāk es ierēkšu, ja pēc tām ārzemju sacīkstēm pagurušie dižgari nospļausies un uz Smilteni nemaz nebrauks. Tad būs visi skaistie mērķi sasniegti, kuru dēļ tiek Smiltene no SEBa kalendāra izmesta šogad.
Skarbi bet varbūt arī patiesi!
kā saprast terminu “komandu stafete” riteņbraukšanā, kā tas fiziski notiek, cik cilvēki komandā utt
pirmo reizi tādu pasākumu redzu
Igaunijā nu jau pēdējos pāris gadus ‘komandus stafete’ ir kā pirmais posms EEC maratonu seriālā, lai gan kopvērtējumā šie rezultāti netiek ieskaitīti. Tipa sezonas ievads un 1.maija ‘darbaļaužu’ stafešu skrējiens.
Vieglatlētikā ir stafetes skrējiens 4x400m, nu šeit ir tā pat, tikai 4x7km un tā divas rezes, respektīvi katrs komandas dalībnieks brauc apli 7 km, nodod ‘stafetes kociņu’ komandas biedram, atpūšas un pēc laiciņa vēlreiz brauc 7km. Recultātā katra komanda bruc 56km, bet katrs komandas dalībnieks 14km.
Ir jau pamanītas izmaiņas kalendārā,SEB Ogres posms pārcēlies no 24.08. uz 17.08. tagad tas pārklājas ar ELION posmu Rakkē.Tā kā domājams ka SEBs vēl pačakarēs citu maču rīkotājus.
Es ELION netaisos izlaist$
Es ar laikam sametiishu akmenjus SEBa daarzinjaa…
nelielas izmaiņas TREK maratona sakarā - 1. posms notiks jau 25. maijā Smiltenē.
Tajā laikā paredzētais XC posms notiks 14. septembrī Riekstukalnā.
Liels paldies par info… jau masējam ciskas!