http://trek-team.lv/arhivs/komandas_jaunumi/2008_gada_sacensibu_kalendara_projekts.php
Mana pirmā atziņa ir tas ka 2008.gadā Sacensību sezona plānojas garāka, tas manā skatījumā ir ļoti pozitīvi!, un otrā, ka jauno un jau rīkoto sacensību organizatoriem ir vērts izvērtēt, kādas lietas ir kā jādara, lai patērētājs izvēlētos tieši viņu piedāvāto produktu, jo vienā nedēļas nogalē ir vairākas sacensības.
tas tā varētu būt, ka SEBā varētu atgriezties Kuldīgas posms?
Varētu! Kāpēc tāda izbrīna?
ne izbrīna, bet vienkārši jautājiens - jo cik sapratu no Japiņa kunga, tad tikšot pamainīti šie posmi - pirms gada Kuldīga, šogad Cēsis, nākošgad Ogre vai kaut kā tā, bet nu ok … kas ir tas ir.
es jau to seb kalendaru neizdomāju. vari skatīties arī velo.lv.
Man šķiet ka Ogre būs labāk kā Ērgļi,ceru ka nevajadzēs mīt 50km līdz pirmajam dzeršanas punktam :)
Vismaz pa asfaltu līdz sacīkšu vietai noteikti varēs aizbraukt. Tas jau ir bonuss!
Un ar vilcienu arī!
tur nav Latvijas Olimpiādes mtb brauciena!
:D
Tas ka uz sacensībām varēs aizbraukt pa asfaltu tas labi, bet tomēr Ērgļiem bija sava īpaša atmosfēra, žēl ka vairs nebūs…
Vai tad kaads teica ka nebuus ???
Taapat kaa valdiibaa arii sacensiibas notiek rotaacija,lai vareetu riikot sacensiibas visam jaabuut liimenii. Normaala konkurence.
Katraa zinaa ja starp posmu organizaatoriem veidojas veseliiga konkurence tad tas ir tikai apsveicami.Un varbuut 2009 gadaa pirmais posms buus tieshi Erglos!
Es domāju ka pirmais posms paliks tomēr klasiskais Cesis - Valmiera. Jo šis posms ir bez maz vai klasiska vērtība. Es domāju ka līdz kādam 2011 - 2012 Cēsis - Valmiera būs un nekur viņš nepaliks. Man pašam šis posms ir viens no mīļākajiem. Un vēl žēl ka nākamgad vairs nebūs Smiltene. Tas arī bija viens no maniem mīļākajiem posmiem bet nu cerēsim ka drīz atkal atgriezīsies.
Njaa Smiltenē diemžēl būs tikai Baltijas kauss:(
Kungi, Jūs k-ko jaucat. Smiltenē būs SEB pēdējais posms un vienlaicīgi Baltijas kausa 3. posma ieskaite.
Līdzīgi (2 sacensības vienā) būs SEB Krimuldas posms un LČ maratonā. Savukārt Apē (12.jūlijā), būs 3 sac. vienā dienā un nākamā dienā motokross utt.
Kas tad bus ape??
Tad jau SEB 7. posmos nākamgad? Varbūt arī pārējie Baltijas kausa posmi ir kopējā ieskaitē?
es domaju, ka smiltene nebus seb,lai gan pasaa pirmajaa projektaa, ko saneemaam no igauniem, tas bija ierakstiits kaa SEB posms ar baltijas kausu iekavaas.
ir vel 1 nesakritiiba, nesaprasana - velo.lv kalendaaraa baltijas kausa 2. posms ir 14.06., bet LRF kalendaaraa 31.08.
Nez, man visvairāk iekrita acīs, ka uz Baložiem veselas 5 reizes bus jābrauc. Cerams, ka nepaliks pa garlaicīgu.
A Baloži vienmēr bijuši 5 posmos. Baloži paliek Baloži un neviens cits kross nelīdzinās Baložiem - tam ir savas īpašas atšķīrības un atmosfēra, šī trase ir specifiska un analogu tādai pagaidām nav. Garlaicīgi nebūs… nakad…