2006. gada kalendārs

www.trek-team.lv

Tad jau sanaak,ka naakamgad Aluuksnee buus 5 posmi! ;)

Skatos ka ari mana dzimtaja Dunalka (Liepaja) ir posms:) Tas priece!

rrr- a ja augusta beigās lemāna?

ko jūs te murgojat?

ko jūs te murgojat?[/quote]
Mees tikai skalji domaajam! :D

aluuksnee ir 4 posmi, pie tam - vien no tiem Apee… =/

SiSe: peec org. vaardiem, ja sanjemsies organizeet, tad buus 26.augustaa. :)

1. aug. ir Sportlat Baldonē.

nē, tas ir TREK kauss Baldonē 27. augustā

2006.gada kalendārs apm. taads pats kā iepriekš, tikai:
1.Trek kauss- viens posms klāt, un tieši augustā, kad kalendārs visklusākais. Tas priecē!
2.Meridas posmi pazuduši. Žēl, labs ieskrējiens pavasarī bija…
3.Alūksnē liela rosība.:)
4.Vai kāds zina, kas tas ir- Sportlat balva MTB?

P.S. Tikko pamanīju- Sportlat balva pārklājas:22/23.04. ar Trek kausu un 15.07. ar SEB Kuldiigas posmu. Neloģiski, neracionāli…:(

tā vis nav. Meridas pirms neilga laiciņa redzēju vienā no kalendāriem velo.lv vai latvello mājas lapā. Tā, ka cerēsim ka būs! Man jau arī baigi patīk. Par sportlat balvu var uzzināt sportlat.lv

1. un 23. ir divas dažādas dienas, tā ka pārklājums nesanāk.
    lielākie cinītāji būs visur, tie kas var pavilkt tikai 1 dienu - salīdzinās baložu trasi un TREK kausu 2005. gadā riekstukalnu un izlems.

tie laiki ir beigušies,kad meenesii ir 1 gonka ;)

Mans līmenis ir viena gonka vienām brīvdienām, tāpēc saku, ka pārklājums 22/23.04.- citas brīvdienas paliek tukšas, nojūk ritms.:) Tukšumus aizpildu ar igauņu gonkām… Bet par izvēli 22/23.04. viss skaidrs- jūs, Trek team, pagājušogad bijāt godam pacentušies- protams, ka uz Baldoni! Un šogad raduši iespēju arī 3.posmam, pie kam- augustā, “uz klausītāju vēlēšanos”, kā smejies. …Jau iepriekš Paldies.

Katrā ziņā 2006.g. sezonas kalendārs ir daudz labāk saskaņots ar galvenajām Igaunijas sac. nekā iepriekšējos gados.

Baložiem šogad 5ktā sezona.

šķiet, ka sportlats no 22.04. būs jāpārceļ uz 0.5 0.5 :)

kapeec?

0.5 0.5 22.04 liksi SISE?;)