Šodien aprit 2 gadi kopš šis forums tika iedarbināts.
Priecājos, ka tas ir izaudzis un turpina palēnām augt. Solījumus par kautkādām nākotnes perspektīvām šoreiz paturēšu pie sevis, jo ir lietas, ko tiku agrāk solījis, bet kurām reālajā dzīvē nav laika un motivācijas. Skaidrs ir tas, ka arī turpmāk forums orientēsies uz cross-country entuziastiem, tātad ierobežotam cilvēku lokam ar kopīgām interesēm.
Šomēnes es laikam beigšu hostēt xc.lv pie sevis un pāriešu uz īrētu hostingu. Hostings “mājās zem galda” ir sevi pierādījis, taču nesniedz to kvalitāti, ko es (un jūs) varētu vēlēties. Serveris reizēm mēdz nokārties laikā, kad esmu darbā un es to varu pārstartēt tikai vakarā atbraucot mājās. Pentium 2/333 arī nav pati jaudīgākā kaste šim mērķim, droši vien vairums no jums pat nosauktu to par aizvēsturisku, lai gan savu uzdevumu tas veic pietiekami labi.
Ir viena ideja par foto izvietošanu uz vecās kastes, tāpēc pie reizes gribu pajautāt vai ir vēlēšanās pēc fotogalerijas un vai jums būtu vēlēšanās/iespēja dalīties ar bildēm? Es personiski pats neko nefotografēju un nezinu cik no jums to dara. Ja būtu piedāvājums, varētu par tādu servisu padomāt.
Pievienojos kuplajam sveicēju pulkam! Lai aug vesels!
Galerija nav slikta doma, bet tad vajadzētu ērti lietojamu, ar iespēju salikt bildes pēc kategorijām, piem., Sacensības, Mans MTB, u.t.t. Lai nav viss vienā putrā.
pievienojos suminājumiem… par foto galeriju…paši jau braucam, nevis bildējam…bet ir manīts, ka sacenēs daudzi fotogrāfē, bet bildes parasti ir pieejamas tikai “officiālās”…
tā galerija šeit tieši varētu būt tā vieta, kur bildētāji varētu pēc tam ievietot savus foto. skatoties cik daudz vietas Grey varētu piešķirt bildēm teiksim vienam lietotājam ;)
Ja, no pamperiem jau lauka un driz vares sedinat uz ritena! Sveiciens un paldies Tev, Grey, par so ideju, entuziasmu un rupem par so lapu! Mes jau nemaz tik dikti nejutam, ka kaut kas nav ta:)
Butu jauki, ja seit varetu ievietot ari bildes, tacu tiesam vajadzetu padomat par to ka sis galerigas organizet. Mums jau ir tendence fotografet savus draugus un tuvakos, liels skaits sadu bilzu varetu parejiem skist garlaicigas.
Priekškam vēl viena galereja, poga.lv ir ļoti OK, pats lietoju, - ērtākas iekš LV vēl neesmu redzējis ;)
Var gan uztaisīt grupu XC vai Whatever un zem tās likt attiecīga temata bildes :)