19.11.2006 Riekstukalns

ziemas nav un nav, tapec 19.novembrī 11:00 Riekstukalnaa notiek vizinashanas ar merki iepaziit vairaak takas un celus nekaa tikai TREK kausaa.

Gaiditi visi, kam gribas!

Es noteikti varēšu parādīt jaunu neapgūtu stigu, kuru tad nākamgad varētu izmantot sacensību apritē.

Padalās, kā ta gāja?

Bija ļoti labi, laiciņš silts 9-10 C. Izbraukājām jau zināmās vietas, nedaudz patestējām jaunās. Šoreiz bija ap 10 braucēju. Nākam sestdien plānojas pa Siguldu paņemties, protams ja laika apstākļi būs piemēroti.

man patika!
max pulss, maucot pa taisno kalnā, 192 :)
vēl pēcpusdienā ar Sisi atkatka pa Jūrmalas veloceliņu (ai, pie jūras izliktais termometrs rādīja +10 grādus!!! fantastika) un tad miegains vakars uz dīvāna gribot negribot :))))
super brīvdienu noslēgums.

paldies!!!
compānija bija teicama ;)

Ticu ka bija forši, es 6dien biju Siguldā.
Pārsvarā visur salīdzinoši sauss, dubļi tikai īpāšajās vietās (nu jau gan vairs nē :/ ).
Bet nu tiltiņi ĻOTI slideni, tas gan 8o

Anda. Ko nozīmē vakars uz dīvāna gribot negribot…?

:))))
tik to, ka biju pa ilgu laiku pietiekami enerģiju “izlādējusi”, lai varētu mierā nosēdēt ilgāk par 10min ;)

eh, Mairi, vajadzēja tos svaigos izcirtumus ar forsēt, vai ne? ;)

Jāni, ko klusē kā partizāns. Cikos un kur rītdien tiekamies Siguldā?

to prasi labāk LOOKam :)

klau, bet varbūt labāk uz Riextukalnu?
ja šitā līst, Siguldā bubļos noslīxim tur pie Gaujas…
a Riextukalns smilšains un būs ok.
bija tak labi pirms nedēļas!

nav pa biežu 0: , vai ta pa māju nekas nav jādara ;)

zeķes adīt varēs tad, kad vēl nebūs sniegs, bet būs auxtāk :)
tagad jāizmanto siltais laix!

I-neta laika ziņas sola rīt ne-lietu. un 8 grādus.

man jau gan pietiek no vasaras izbraucieniem, tagad vēlme atvilkt elpu . Labāks laiks jau kad biščin mīnusos.

vislabākais laiks ir kad sauss, neatkarīgi no temperatūras!

Bet gonkās gan gribās lietutiņu!

Apspriedos ar izbraucienu speciālistu (vārdā Jānis) un viņš ieteica rīt plkst. 11 tikties Riekstukalnā pie starta līnijas. Ja līst lietus, tad gan adam zeķes…

excelenti!

anlen, slikts laiks ir tikai pirmās 10 minūtes. pēc tam jau vienalga :)

es pat gribetu teikt tiekamies pie ELVI, jo tad var mazliet saakumaa arii pa asfaltu liikumu izmest.

kas buus?

Nu es tā kā būtu gatavs braukt, ja jau Anda ir sarunājusi smuku laiku (saulains +18, nelīst).

ooo, ta tas Elvi Sardīnijā, ja? :)

vakar cilātās 18.nov bildes portreti tā kā domā braukt visi :))))
redzēs, kā rītnorīta būs.

Windguru vēlaizvien rīt bez lietus, jo viss jau šodien izlijis!