18-20. dec Ventspilī

Braucienu sadaļā ieliku ziņu, ka organizēju treniņu nedēļas nogali. Ja ir interese, pievienojies!

Eduard, cik saprotu treniņi būs ar slēpēm un ar lāpstām, lai palīdzētu atrakt aizputinātos ciemus. :D

Tā kā lāpstu nav, tad pasākums tiek atcelts. :)

Tu ar slēpēm nebrauc?
Varbūt var atrast kautkur pie kalna kādu cilpu vismaz ap 1km un uzlaist traktoru virsū lai uztaisa trasi.
Vajag Boiču pielauzt, kuram tur lielāka ietekme :)
Ja ir vieta, tad tas ir 20 min darbs (respektīvi, ja zeme ir daudzmaz līdzena tad tur nevajag papildus nekādu sniegu un izdevumus).
Vismaz jābīda variants nākotnei. Šļūkātāji atradīsies. Tā kā moči un kvadras ir izjājuši visas senās trases prom aiz Bāciņas, tad nav vietas kur slēpot.

Vakar, šodien biju aiz kapiem pa to betona ceļu līdz jūrai un atpakaļ. 5 km sanāk, bet nu normālu slēpi tur nevar vilkt, tikai pašas lētākās :)

Ventspilī sniegs ir pavisam reti, tapēc ziemas slēpes pirkt nav jēgas. Braucu ar rollerslēpēm.

Cik esmu dzirdējis, tad tiek plānots rudenī atklāto velotaku ziemā izmanot kā distanču slēpošanas trasi. Tā ka Boičam jau ir savas idejas šajā sakarā.

saorganizējiet retraku, būs z-svētku brīvdienās ko darīt

[quote=Eduards]Ventspilī sniegs ir pavisam reti, tapēc ziemas slēpes pirkt nav jēgas. Braucu ar rollerslēpēm.

Cik esmu dzirdējis, tad tiek plānots rudenī atklāto velotaku ziemā izmanot kā distanču slēpošanas trasi. Tā ka Boičam jau ir savas idejas šajā sakarā.[/quote]

Ja viņš domā to tradicionālo, kas jau kādreiz ir bijusi par trasi, tad normāli. Ja pa jaunizveidoto, tad tur ir šaurs. Kurš tur mocīsies klasiskā solī :)
Vēl jau viss tas jāpasargā no ragaviņ un moto braucējiem. Katru gadu tur ir smilts, sniega putra.

Es par atklātu vietu pie sniega kalna, protams ja tā ir pašvaldības zeme. Un retraks blakus.

Februārī, martā vienmēr ir sniegs. Šogad pat decembrī. Slēpēm tomēr ir savs kaifs :)

Jaunā trase ir diezgan šaura un tas reljefs arī tāds…slēpes točna var salauzt. Bet reāli tur var pa taisno no kalna savu trasi ievilkt līdz pašai spicītei.
Vēl jau var mēģināt pa lidlauku riņķot :)