sākotnējais piedāvātais variants tikai nosacīti ir pa mazbānīša stigu. atpakaļ jābrauc pa citām, tuvu esošām takām/ceļiem. manuprāt daudz interesantāk būtu braukt platāku apli, lai ceļi neatkārtojas un nav tieši blakus viens otram.
Iespējams, ka Tev taisnība, neesmu gan braucis mazbānīša stigu, bet, lai pasākums nebeigtos tikai ar diskutēšanu forumā, Tavam maršrutam vajadzētu taisīt jaunu tēmu-labprāt piedalītos arī tevis piedāvātajā maršrutā, jo kopā jautrāk!
Tāds nosaukums ir, tiešām tikai daļēji tiek izmantots bānīša ceļš. Īstajam bānīša ceļam ir apgrūtinājumi, piemēram, Ventspils Naftas teritorijā atrodas, kā arī vienkārši aizaudzis. Entuziasma kārtā esmu izveidojis reāli minamu 100km apli. Konkrēti izveidot taku pa dzelzceļa stigu ar entuziasmu nepietiks. Tie, kuri piedalīsies, sapratīs nedaudz, cik mūsu kāpas un meži ir aizsargāti. Vai šeit vēlams mīties ar riteņiem jeb labāk ar džipiem. Kā bija tad, kad pa šīm vietām tikai GAZ-66 pārvietojās, arī man ir šis tas atmiņā.
5 cilvēki jau būtu kvorums un izveidot braucienu ar konkrētu datumu
Tāds nosaukums ir, tiešām tikai daļēji tiek izmantots bānīša ceļš. Īstajam bānīša ceļam ir apgrūtinājumi, piemēram, Ventspils Naftas teritorijā atrodas, kā arī vienkārši aizaudzis. Entuziasma kārtā esmu izveidojis reāli minamu 100km apli. Konkrēti izveidot taku pa dzelzceļa stigu ar entuziasmu nepietiks. Tie, kuri piedalīsies, sapratīs nedaudz, cik mūsu kāpas un meži ir aizsargāti. Vai šeit vēlams mīties ar riteņiem jeb labāk ar džipiem. Kā bija tad, kad pa šīm vietām tikai GAZ-66 pārvietojās, arī man ir šis tas atmiņā.
5 cilvēki jau būtu kvorums un izveidot braucienu ar konkrētu datumu[/quote]
jebkurā gadījumā piedalos!
Es arī gribētu piedalīties
Mazbānīša taku var ņemt kā orientieri, jo aizaugušās vietas var apbraukt pa citiem ceļiem starp šoseju un jūru, kas būs tik pat labi.
Katrā ziņā esmu veiksmīgi ticis tādā veidā līdz Miķeļtornim no Ventspils, Irbes upi gan neesu šķērsojis un pretējo krastu nepārzinu.
Arī Ventspils naftu var apbraukt pa divām velotakām, tur un Staldzenē gan liekas īstā mazbānīša taka atrodas jau jūrā :D
ceļā no ventspils līdz Irbei ir fantastiska oļu pludmale, to noteiti ir jāievērtē brauciena laikā. Ideāli būtu atgriezties starta vietā lai savāktu auto utt. dom\āju nedaudz virs 100km dienā būs reāli, vakarī īsi un meža takas sevī vienkārši iesūc. Domāju līdz Mazirbei vajadzētu izvilkt, tur arī var ieturēties un griezt atpakaļ pa šosi vai kādu līkumu izmest caur Slīteres bāku, Irbeni. Irbes Upi labāk šķērsot pa tiltu, gultnes dziļums stipri mainīgs un slapjš pasākums. Esmu šo pusi forsējis vairākas reizes, fascinē fantastiski !
[quote=salomas]Es arī gribētu piedalīties
Mazbānīša taku var ņemt kā orientieri, jo aizaugušās vietas var apbraukt pa citiem ceļiem starp šoseju un jūru, kas būs tik pat labi.
Katrā ziņā esmu veiksmīgi ticis tādā veidā līdz Miķeļtornim no Ventspils, Irbes upi gan neesu šķērsojis un pretējo krastu nepārzinu.
Arī Ventspils naftu var apbraukt pa divām velotakām, tur un Staldzenē gan liekas īstā mazbānīša taka atrodas jau jūrā :D[/quote]
Nu bet par ko ir runa. Jums tiek piedāvāts gatavs maršruts un brauciena laikā nemeklēsim takas un nevāksim nost kokus, jo tas viss ir izdarīts. Turpat jau Staldzenē piedāvāsim smilšu vannas un kāpas, ka sapņi par Mazirbi un Kolku ātri vien izplēnēs ;)
iebuko braucienu !
es ar par 95% piedalos (5% neparedzamie apstākļi)
Ja es pareizi saprotu, tas nozīmē jauns brauciens zem sadaļas braucieni. Ir jau izdarīts.
Piesakāmies sadaļā “BRAUCIENI”
Kartei jauna redakcija un ietver stāvkrastu aiz Staldzenes kā bildēs. http://www.endomondo.com/workouts/246960791/3174412
Arī bildēs tagad pilnīgi viss maršruts https://plus.google.com/u/0/photos/112965596773618490844/albums/5921691057914209633
Kā redziet, starta vieta no OC Ventspils stāvlaukuma pie viesnīcas/galvenajiem vārtiem.
brauciena laikaa paredzeets tik miit vai piestaat paest, apskatiit kko pa celam?
Protams, bez ēšanas nevarēs un ēdienkartē tas, ko būsi paņēmis līdz. Apskatīt? Pati ainava būs skatāma. Kā jau nosaukumā minēts, šis ir projekts. Dažādi cilvēki, dažādas vēlmes. Varbūt paliek kā treniņa maršruts, varbūt kā tūrisma. Izbrauksim, redzēsim
Tiem, kuri pierakstījušies, un kuri vēl nav izlēmuši - atgādinu, ka svētdien mūsu brauciens. Ja Haanja kādam par īsu, var braukt atmīties :)
Mamma daba sola sausas kājas, OC Ventspils siltu dušu (par maksu), ja būs vēlēšanās.
ekipējamies, un tiekamies Ventiņos :-), lai mums sausas kājas un labi ripo …
Esmu nedēļu noslimojis un līdz ar to tāds pašvaks, bet ceru, ka baigo tempu nekurināsiet un tikšu jums līdz …:-))))
Lai izdodas un gaidīšu jaunu maršrutu GPS trekā!
Par izbraucienu. gribu precizēt, tikšanās pie olimpiskā centra 9:00-10:00.
Brauciens vairāk kā izbrauciens.
[quote=sarm]Par izbraucienu. gribu precizēt, tikšanās pie olimpiskā centra 9:00-10:00.
Brauciens vairāk kā izbrauciens.[/quote]
10.00 sākam mīt no stāvlaukuma pie viesnīcas, Lielais prospekts 33.
100 km meži, kāpas - kautkas līdzīgs Ventspils, Smiltenes sacensību trasēm. Domāju, ka izbrauciens, jo brauksim kā lēnākie jeb arī manā ātrumā, jo pilnu trasi neviens nav braucis un šī būs pirmizrāde :)
Tālruņa numurs ir pie braucieniem, pierakstiet, ja kavēsieties, zvaniet, pagaidīsim.