KULDĪGAS NOVADA ATKLĀTAIS ČEMPIONĀTS RITEŅBRAUKŠANĀ KROSĀ
N O L I K U M S
MĒRĶIS UN UZDEVUMI
Pilnveidot sacensību sistēmu, popularizēt veselīgu dzīvesveidu. Noskaidrot labākos riteņbraucējus un dot iespēju pārbaudīt savus spēkus
VADĪBA
Sacensības vada un organizē Kuldīgas rajona sporta skola sadarbībā ar Kuldīgas novada Domi un Kuldīgas sporta aģentūru.
VIETA UN LAIKS
Sacensības notiek Kuldīgā, Krauļu priedēs 2009.gada 10.oktobrī plkst.11.00
DALĪBNIEKI
Dalībnieki startē tautas un sporta klasēs šādās vecuma grupās:
Zēni 1997.-1998.
Zēni 1995.-1996.
Jaunieši 1993.-1994.
Juniori 1991.-1992.
Vīrieši 1990.-1970.
Seniori 1969.un vecāki
(p.s. Anda - arī daiļā dzimuma pārstāves aicinātas piedalīties, būs atsevišķa ieskaite)
DALĪBNIEKU UZŅEMŠANA
Visus izdevumus, kas saistīti ar piedalīšanos sacensībās sedz komandējošā organizācija vai dalībnieki paši. Par savu veselību atbildīgi paši dalībnieki
PIETEIKUMI
Iesniedzami sacensību dienā vai iepriekšējie pieteikumi pa faksu 63321949 vai e-pastu ilze.st@inbox.lv
7.APBALVOŠANA
Individuāli 1.-3. vietu ieguvēji katrā klasē un vecuma grupā tiek apbalvoti ar attiecīgās pakāpes medaļu un diplomu.
man domāt, ka par to visu vajadzētu painformēt arī lapas http://www.kuldiga.lv/index.php?art_id=1226 uzturētājus - viņiem joprojām ir info, ka šis pasākums notiks 4. okt 12:00.
:)
nu, vienu reizi es pierunāju savu draudzeni, tad mēs bijām jau 2 dalībnieces!
tiesneši ļoti pretīmnākoši - pirms starta var sarunāt, cik apļus un ar kuru vecuma grupu kopā braukt. trasē visi diezgan ātri izretojas un nav nekādas grūstīšanās.
droši brauc - mežs smuks, taciņas jaukas un pāris bailīgakajās vietās var smuki nokāpt lejā. ja tādas būs.
jā jā - Anda to reizi labi atceros:)
Bet tiešām bija feini - man gāja kā jau gāja, bet es nevienam netraucēju un man neviens netraucēja:) (nākamā grupa tiek palaista trasē pēc tam, kad finišē pēdējais no iepriekšējās - tā vismaz tad bija:):)) Galvenais, ka gandarījums bija par pieveikto!
Distance - kā katru gadu pa vietējo mežiņu, nekas mega sarežģīts. Parasti 3 starti, mazie, vidējie un juniori ,vīrie;si, veterāni. Viss norit raiti, bez aizķeršanās. Maza mīļa gonciņa. Braucu jau entos gadus.
Pirmās sacensības divu gadu laikā, kuras nepatika (pamatā dēļ organizācijas)
Sorry organizatoriem un pārējiem faniem, bet jau ierodoties uz noriese vietu (protams, nav nekādu norāžu, ka kaut kur vispār būtu kādas sacensības) aptuveni 50 min pirms starta, neviena organizatora vai cita informēta cilvēka, tikai daži līdzīgi nezinātāji, kas arī domā/cer, ka sacensības notiks tieši šeit.
Pēc kāda brīža parādījās auto, kur varēja reģistrēties un saņemt numurus. Tiesa, dāma gan nevarēja pateikt neko vairāk par distancēm - cik tautai, cik sporta klasei jābrauc, bet aptuveni apgalvoja, ka tautas esot 2 apļi, sporta - 6. Pēc vēl kāda laiciņa ierodas vēl kāds organizators un saka, ka sporta distancei starts būs pēc visiem citiem startiem - respektīvi, ap vieniem dienā. Tā kā rēķinājies biju ar iepriekš publicēto info par startu 11.00, tad tika pielemts pārreģistrēties uz tautas klasi, ko arī veiksmīgi varēja izdarīt. Arī otra organizatora minējumi par sporta klases veicamajiem apļiem bija diezgan nekonkrēti - 4 vai 5 apļi.
Nobraucu šos pāris apļus un devos prom. Ja būtu speciāli braucis no Rīgas, būtu ĻOTI vīlies :(
Braukt no Rīgas lai nobrauktu 2 apļus??!
Bija teikts - maza mīļa KRŪMU GONKA. Cilvēki cenšas, cilvēki dara, un par to liels paldies viņiem. Ir dažas lietas kas jāuzlabo, neviens nav perfekts.
Nesaki ka nelasīji atsauksmes, tikai Nolikumu. Kā mēs mākam citus " nolikt" Pats biji uzdevis jautājumu -Distances, trase, programma…? Es tev atbildeju ka ir gaidāmi 3 starti, nu ja tu nesaprati… . Ilze bij minējusi arī savu tel numuru. Nešūmējies!
Kā ta gāja 2 apļos?
Neizmirsīsim būtisko faktu, ka sacensības dalībniekiem bija par baltu veltu. Un ņemot vērā to, ka sacensībām nav komerciāls raksturs, ir grūti prognozēt dalībnieku skaitu, līdz ar to startu dalījums un distanču garumi tiek noteikti tikai uz vietas sacensību dienā. Šādas sacensības, vienā un tajā pašā Kuldīgas mežā tiek rīkotas jau vairāk kā 20 gadus, manuprāt reta tradīciju saglabāšana Latvijas sportā vispār.
Organizatoriem - Bravo, un tikai uz priekšu.
kuldīgā braucu pirmo reizi, patika. dalībnieki maz, bet spēcīgi. trase tehniska un diezgan ātri nogurdināja, neskatoties uz salīdzinoši īso distanci. labs sezonas noslēgums sanāca