1 maijs / Kritiska Masa Velobrauciens

Jā, protams, ja kāds biezs onkulis uzsauktu CP eskortu, tad pēkšņi viss kļūtu jauks un apsveicams :D

cilvēki vienmēr atradīs par ko pukoties, arī pret legālajiem pasākumiem daudziem ir naids :D

“Es neesmu pieclatnieks, lai katram izpatiktu.” (c) Kalnmeiers

[quote=seja]
P.S. esmu pārliecināts, ka velosacensībās nebraucat, jo fiziski 90% tam nav gatavi, tādēļ vieglāk ir veidot bardaku un pēc tam kliegt kā mazam bērnam, ka Mēs taču neko sliktu nedarām.

Īsāk sakot iemācies lasīt CSN, kad būsi izlasījis varam apspriest to cik ļoti Tu to visu māki pareizi un atbilstoši organizēt.[/quote]

jā, 99% autovadītāju brauc autosacensībās, 99% gājēju skrien pilno maratonu, utt.
ja tu nepiedalies sacensībās, tad sēdi mājās un kaunies par savām izdarībām :)

neesi iedomājies, ka cilvēki varētu braukt ar velo vienkārši tāpat, savam priekam vai arī lai nokļūtu no punkta A uz B? viņi par tavu sebu neko nav dzirdējuši un tas viņiem interesē pat mazāk, ka rallijs “Liepāja” autobraucējam onkulim Jūlim no Ķengaraga.

Velosacensibas kuras notiek pilsetu ietvaros ari tiek ieveroti CSN un apstajas pie luksaforiem? Kaut ka sak vilt uz to ka daudziem nav isti smadzenes kartiba…

Tādi braucieni tikai vēl vairāk aizkaitina un uzdzen riebumu pret velobraucējiem, un to nesaku es viens, to esmu dzirdējis no daudziem, kuri arī brauc gan ar velo, gan ar auto un visu ko citu… un no visiem ir puse kas brauc sakarīgi un ievēro kaut cik noteikumus un otra puse kas tikai min kur acis rāda, …tāpat kā te dalās viedokļi.

patiesībā jau nekas traks tur nav, parasta pūļa cilvēka domāšana, līst visur kur daudz tautas! es piemēram zinot ka būs šāds pasākums cenšos tajā dienā nerādīties tuvumā un man galva lieki nesāp!

Tā vien šķiet, ka smadzenes kārtībā ir tikai aitu baram.

Ko jūs panāksiet ar šito stulbo zamutu? Ja tik ļoti gribas braukt ar riteni, braucat veseli - neviens jums neliedz un netraucē.
Šitas jau izskatās pēc uzbāzšanās, gluži kā varavīksnes cilvēki, kas brēc par kaut kādu mistisku diskrimināciju.

Es jau shito neizdomaju un neorganizeju, vienkarshi copy paste lai cilveki ir informeti. :)
Lai jaunieshi censhas…

[quote=436]Ko jūs panāksiet ar šito stulbo zamutu? Ja tik ļoti gribas braukt ar riteni, braucat veseli - neviens jums neliedz un netraucē.
Šitas jau izskatās pēc uzbāzšanās, gluži kā varavīksnes cilvēki, kas brēc par kaut kādu mistisku diskrimināciju.[/quote]

Izskatās, ka viņi savu ir panākuši - tu joprojām par to vēl cepies.

Tā vien šķiet, ka smadzenes kārtībā ir tikai aitu baram.

Ko jūs panāksiet ar šito stulbo zamutu? Ja tik ļoti gribas braukt ar riteni, braucat veseli - neviens jums neliedz un netraucē.
Šitas jau izskatās pēc uzbāzšanās, gluži kā varavīksnes cilvēki, kas brēc par kaut kādu mistisku diskrimināciju.[/quote]

Beidzot to kāds pateica skaļi. :)

[quote=averza][quote=Devil_Inside]Tā massa biežāk kā reizi mēnesī nav spējīga pabraukt. :D

Un tad arī - lai laiks ir saulains, ne pārāk auksts un vējš no pareizās puses.[/quote]

Jā, tiesa, bet jūs, dārgie autovadītāji, ar velo pat saulainā un ideālā laikā vairāk par 5 minūtēm nebūtu spējīgi pabraukt ne fiziski, ne arī nervi spētu izturēt - ar velo taču brauc tikai pašnāvnieki - kam tādam jūs nebūtu gatavi.[/quote]
Nepamatots uzbrauciens. Es katru dienu braucu ar velo, visos gada laikos un jebkādos laika apstākļos.

Vel paris viedoklji

Devil, tas nebija adresēts Tev, bet dārgajiem autovadītājiem :)

averza, ikdienā braucu ar velo, moto, auto visvisādās variācijās. Braucot ar auto riebjas āksti uz velo un slimi kājāmgājēji, attiecīgi tas pats braucot ar velo un moto.
Vakar braucot ar auto pietrūka ļoti maz, lai paņemtu vienu ākstu uz kapota, kurš gāja pāri sarkanajam vispār neskatoties apkārt. Nožēloju, ka nebija līdzi metāla beisbola vāle, lai pārvērstu varoni par vakariņām klaiņojošiem kaķiem. Nejau tāpēc, ka man ir vēlme kādam nodarīt pāri, bet tāpēc, ka mana sieva varēja būt manā vietā un viņai reakcija noteikti nebūtu tik ātra, rezultātā mūsu ģimenei varētu tikt nodarīti lieli bojājumi gan materiālā, gan psiholoģiskā izteiksmē. Tas pats ar visiem tiem kritiskās masas klauniem, kuriem pilnīgi uzspļaut esošajai kārtībai un radīt pilsētā neorganizētu haosu. Ja kolonna netiek pavadīta un pasākums netiek saskaņots, tam baram nav nekādas tiesības aizņemt pilnu brauktuvi un uzskatīt par savām tiesībām braukt pēc paša ieskatiem var tikai šādi klauni, kuri vairāk par maximas velosipēdu nespēj atļauties.

[quote=DZ]averza, ikdienā braucu ar velo, moto, auto visvisādās variācijās. Braucot ar auto riebjas āksti uz velo un slimi kājāmgājēji, attiecīgi tas pats braucot ar velo un moto.
Vakar braucot ar auto pietrūka ļoti maz, lai paņemtu vienu ākstu uz kapota, kurš gāja pāri sarkanajam vispār neskatoties apkārt. Nožēloju, ka nebija līdzi metāla beisbola vāle, lai pārvērstu varoni par vakariņām klaiņojošiem kaķiem. Nejau tāpēc, ka man ir vēlme kādam nodarīt pāri, bet tāpēc, ka mana sieva varēja būt manā vietā un viņai reakcija noteikti nebūtu tik ātra, rezultātā mūsu ģimenei varētu tikt nodarīti lieli bojājumi gan materiālā, gan psiholoģiskā izteiksmē. Tas pats ar visiem tiem kritiskās masas klauniem, kuriem pilnīgi uzspļaut esošajai kārtībai un radīt pilsētā neorganizētu haosu. Ja kolonna netiek pavadīta un pasākums netiek saskaņots, tam baram nav nekādas tiesības aizņemt pilnu brauktuvi un uzskatīt par savām tiesībām braukt pēc paša ieskatiem var tikai šādi klauni, kuri vairāk par maximas velosipēdu nespēj atļauties.[/quote]

Varbūt jāmeklē cita sieva ar ātrāku reakciju? Tad nevajadzēs sist cilvēkus ar metāla vāli.

Jāsit ir, citādi sāk vairoties visādi pamatiedzīvotāju ķēniņi, kuriem viss atļauts un neparko nav jāatbild.

Pavēroju no malas, kaut arī haoss, bet cilvēki jautri, smaidīgi un pozitīvi.Kādam, tiešām, tajā svētdienā bija tik briesmīgi kaut kur jāsteidzās, lai nevarētu pagaidīt 15-20 minūtes, kamēr šis raibais bars aizbrauc?

O jā, arī šeit iemaldījušies homofobi.
Malači, iesaku jums atgriezties vienšūņu stāvoklī un apgūt evolūciju!

Bet par tēmu - beidziet raudāt un spriest, kurš īstāks riteņbraucējs.

¡No pasarán!

DZ , es piedalos masā uztveru viņu kā pozitīvu pasākumu, svētki, Tev ir visas iespējas pamēģināt SIST! man atkal liekas ka jāsit ir balamutes gaiļi, so mums nesaskan viedokļi, risinājums ?

Lai gan neatbalstu šo pasākumu, tomēr piedalījos, jo gribējās pabraukāties. Par cik esmu no laukiem, un Rīgas šoferu domas man neinteresēja, fuck the police, man patika maukt pār sarkanajiem. :D Stipri šaubos vai šis pasākums kko mainīs rīgas ielās, vienīgi vairāk naids būs starp auto un velo braucējiem, bet nu katrā ziņā jautri bija.

Ja nesaskata tikai slikto