paga, tūlīt braukšu uz laboratoriju, tikai jaapeed siera maiziite
:D
Mums nav vēlme iznīcināt braucējus jau pašā sezonas sākumā, tāpēc ņemsim vērā konstruktīvus ieteikumus.
TRAŠU GARUMI:
starte 12:00
SV 12, S 50 - 1 aplis (4.7km)
SV 14, S 16, S 35, V 14, V 50 - 2 apli (9.4km)
S 18, S 21, V 16 - 3 apli (14.1km)
starte pec tam ~13:30:
S Elite, V 18, V 21, V 35 - 6 apli (28.2km)
V Elite - 8 apli (42.3km)
17.15 ir hokejs, cenšaties nevilkt garumā pasākumu .varējāt jau sākt 11…
Cik brauc V 35 - 1970. līdz 1956. gadā dzimušie?
Baltais, te ir tikai S…?
ps.Parasti agrāk par 12 nesākas, kam netīk pagulēt brīvdienā ilgāk ;)
pielaboju nakts kluudas :)
V35 6 aplīši
nu gan iepriecināji…)
normaalas distances :) buus ko braukt…
Gonka bija super,gan trase gan organizācija,vienīgi biskin starts nepatika pārāk liela druūzma.Arī balvas uzarētājiem un loterijai bija O.K. Paldies Baltajam,LOOKam un visai Trek mafijai.
ūūūāāā nu anormāli laba gonka jums, Trekistiem(ar lielo tē;), bij padevusies…
prieks/patīkams izbrīns, ka elites grupām bija ne tikai $ balvas, bet varēja tikt arī pie spalvu dzenamā aparāta, modinātāja un citiem visnotaļ noderīgiem elektroniskiem gadgetiem.
pāldies!
ļoti labs pasākums !
ziniet, kam lielakais paldies?
JUMS VISIEM, KAS ATBRAUCAT UN PALDIES PATEICAAT
Mums bija plāns iedrošināt un pārliecināt MTB fanus, ka pa kalniem var un vajag braukt. Tas ne tikai ir mega interesanti, bet nostiprina arī psiholoģisko pārliecību par saviem spēkiem un tehnisko varēšanu. Trase sanāca beigās diezgan ātra, pat neticami ātra. Piekrītu ka pirmajā aplī bija drūzmēšanās, taču ceļu platāku uztaisīt nu nekādi. Klajumu arī šai vietā praktiski nav. Taču nakamai reizei ir risinājums veiksmīgam startam. Paldies visiem kuri nenobijās un atbrauca, lai piedalītos OX formāta sacensībās. Neliela augšupeja ir novērojama dalībnieku skaitā un gribētos cerēt uz to ka nākotnē šis cipars turpinās pieaugt. Esam gandarīti par paveikto un velreiz pateicamies par kritiku un labiem vārdiem. 8)
Paldies arii no manas puses par labi pavadiito dienu. diemzheel liidz apbalvoshanai un balvu izlozei nepaliku, jo gribeeju paspeet uz hokji.
trase bija baigi labaa, tikai vareeja v21 grupai palikt ieprieksh ieplaanotie 6 aplji. ar 5 tomeer bija par iisu… un ceru, ka shiis nebija peedeejaas sacensiibas, ko organizee Treks. patiesiibaa, kaapeec gan jums (trekam) neuztaisiit sho pasaakumu ar vairaakiem posmiem??? manupraat kalendaaraa veel ir dazhas briivas nedeeljas nogales :) katraa zinjaa, esmu droshs, ka piekrishana buutu. lai veicas!
Jā , nu BALVAS ,balviņas ! nekur vēl nebij nācies tādas redzēt es uz pakaļas, tiešām paldies visiem ,kas sarīkoja šo pasākumu . Ja mūsu busiņā visiem deviņiem cilvēkiem kaut kas tika,kā lai nebūtu apmierināti ,kāda tur vars kritika par trasi vai organizāciju ,viss ok ! Es ceru ka šis nav pēdējais šāda veida pasākums , kā tas bij ar Kandavu . Lai veicas !!!
Paldies organizatoriem! Viss bija lieliski kā solīts - bērnu sacīkstes, interesanta trase un, protams, balvas.
Šai sakarā man radās doma, ka varbūt internetā varētu uzorganizēt tādu kā sacensību organizācijas reitingu. Kritēriji varētu būt subjektīvie (patīk/nepatīk, trase interesanta/neinteresanta) vai [itkā] objektīvie (solītās bērnu sacīkstes notika vai nenotika, viss notiek laikā / viss kavējas, rezultāti pierakstīti precīzi / neprecīzi, trase labi/slikti marķēta) utml.
Vēlviena paldies buča arī no manis! Nu tāda gaisīga, ne īsta…
Trase super. Tiešām - ļautiņi jāpieradina pie kalniem, tas MTB padarīšanā ir pats labākais. Riekstukalns manuprāt ir ļoti pateicīgs, lai varētu uzrīkot vēl kādus posmus un katru reizi pa nedaudz citu maršrutu. Tiesa gan, no mana skatu punkta diez vai dalības maksas nosedza balvas un citus izdevumus, bet priekš tam jau tie sponsori un atbalstītāji… ;)
Man kā skatītājam vislabāk patikās meža taciņa aiz obzervācijas mājiņas. Izskatijās ka tā šaurā meža taciņa ar ciņiem bija vienīgā vieta trasē kur apdzīt konkurentus. Kas par matjeršinu!!! un kaislībām :). Šādās apļa sacensības var forši izstaigāt un pabūt interesantākajās vietās.