05.09.2004 - 14. Vienības Velobrauciens

es arī biju to emigrējušo skaitā. brauciens ok, ja ņem vērā faktu, ka mēnesi baiks bija redzēts tikai sapņos un fiziskais stāvoklis nebija nekāds spīdošais.
manī nebeidz gruzdēt doma, ka jāsakrāj naudiņš un jānopērk šosejnieks. varēs vismaz 2x gadā kā cienīgmāte pa šoseju norullēt:)

Hmm, varbūt labāk Tev vienkārši nopirkt otru ratu komplektu un uzlikt šaurās riepas (slikus).

To “emigrējušo” uz asfaltu, vismaz starp sievietēm, izskatās diezgan daudz. Man jau arī patīk vismaz 2X gadā izspiest no sevis maksimāli iespējamo bez liekas piesardzības un bakstīšanās kādam aiz muguras ar pirkstu uz bremzēm. Un kur nu vēl prieks, ka nedēļu nav sapuvušie apavi jāžāvē un vakarā var arī normāli apsēsties. Šosejnieka man arī nav, bet riepas uz Rīgas maratonu un Vienības braucienu gan tiek nomainītas. Vai ir vēl kādas sacensības, kur būtu tautas klase šosejā?

nu nopirku jau nopirku to otru ratu komplektu, tomēr tas nav tas. šosejniekiem taču ģeometrija savādāka, kā arī svars.(mans baiks ir ar amīti un disciniecēm)